Postać w rogu ekranu
Aktualny czas: 18-10-18, 12:22 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja


Odpowiedz 
[VXAce] Postać w rogu ekranu
Sharkingv2 Offline
*


Liczba postów: 56
Dołączył: 29-03-17

Pomógł: 0



Post: #1
wykrzyknik Postać w rogu ekranu

Witam!
Nie wiem czemu ale podczas tworzenia mojego projektu [jak już włączyłem grę] postać jest ciągle w dolnym prawym rogu ekranu, a nie tak jak zawsze na jego środku. Prosił bym o pomoc w tym.
16-07-18 01:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*


Liczba postów: 877
Dołączył: 01-05-13

Pomógł: 104



Post: #2
RE: Postać w rogu ekranu

Samo się tak chyba nie zrobiło? :ehe:
Jakie masz skrypty? Jakieś zdarzenia równoległe na tej mapie? :I

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
16-07-18 14:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Sharkingv2 Offline
*


Liczba postów: 56
Dołączył: 29-03-17

Pomógł: 0



Post: #3
RE: Postać w rogu ekranu

Skrypty są na powiększenie rozdzielczości ekranu do 640x480 i na pełny ekran.
A jeśli chodzi o równoległe zdarzenia to jest tylko na pogodę.
https://zapodaj.net/238fbb3ba2d75.png.html
https://zapodaj.net/8472dc3b87614.png.html
19-07-18 18:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*


Liczba postów: 877
Dołączył: 01-05-13

Pomógł: 104



Post: #4
RE: Postać w rogu ekranu

A zapisywanie pozycji gracza i wczytywanie pozycji gracza? Co robią? :zmienny:

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
20-07-18 00:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Powered By MyBB. © 2013 MyBB Group. All Rights Reserved.
Skórka by Ayene.