Bezsensowna Przemoc +18
Aktualny czas: 20-10-18, 08:20 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja


Odpowiedz 
[XP] Bezsensowna Przemoc +18
Dr Man Offline
*


Liczba postów: 58
Dołączył: 30-05-14

Pomógł: 10



Post: #21
RE: Bezsensowna Przemoc +18

Właśnie przeszedłem Bezsensowną przemoc, gra zajebista, wciągnęła mnie, czekam na ciąg dalszy. Pozdrawiam
24-01-18 21:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Borsuk Offline
*


Liczba postów: 17
Dołączył: 27-06-14

Pomógł: 0



Post: #22
RE: Bezsensowna Przemoc +18

Dzięki, ciesze sie ze sie podobało. Pozdrawiam

Ogólna Konfederacja Umęczonych Rutyną Wszelkiej Anormalności
25-01-18 07:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
XBroX Offline


Liczba postów: 50
Dołączył: 15-09-17

Pomógł: 3



Post: #23
RE: Bezsensowna Przemoc +18

Niestety nie pomogło spolszczenie windows ani instalacja tych plików. Nie mam póki co innych pomysłow, a szkoda, bo gra zapowiada się mega.
26-01-18 09:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*


Liczba postów: 877
Dołączył: 01-05-13

Pomógł: 104



Post: #24
RE: Bezsensowna Przemoc +18

Możesz postawić VirtualBoxa z innym systemem. I w nim grać. :lol2:

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
26-01-18 09:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
XBroX Offline


Liczba postów: 50
Dołączył: 15-09-17

Pomógł: 3



Post: #25
RE: Bezsensowna Przemoc +18

zainstaluje gre na minilaptopie z windowsem 7. Moze inaczej odbierze grę.
26-01-18 10:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Borsuk Offline
*


Liczba postów: 17
Dołączył: 27-06-14

Pomógł: 0



Post: #26
RE: Bezsensowna Przemoc +18

Gdyby ci sie wreszcie udało to odpalić to daj znać jak wrażenia z gry

Ogólna Konfederacja Umęczonych Rutyną Wszelkiej Anormalności
27-01-18 16:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
XBroX Offline


Liczba postów: 50
Dołączył: 15-09-17

Pomógł: 3



Post: #27
RE: Bezsensowna Przemoc +18

Nie udało się odpalić. Ciekawią mnie opinie pozostałych graczy.
17-02-18 13:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
AlmostNoRuby Offline
*


Liczba postów: 162
Dołączył: 22-09-16

Pomógł: 29



Post: #28
RE: Bezsensowna Przemoc +18

Och, jak ja dawno nie pisałem przydługawych postów biggrin W dodatku to 150 post :kiti:. A i do moderacji: nie wysyłam żadnych wirusów, bo lubicie mnie za to banować razz Nie przedłużając już:
1) Wbijasz na tę stronę [LINK] i ściągasz plik exe z VMWare.
2) Instalujesz ściągnięty programik
3) Sprawdzasz czy masz klucz do Windows 7. Jak tak, to wbijasz tutaj: [LINK] jak nie to piszesz na priv albo na IRCu, mam jeden niepotrzebny, może zadziała,
4) działa - lecisz do punktu 8, jak nie działa albo wywala komunikat "klucz z nalepki na komputerze" czy cuś w tym guście, lecisz punkt niżej.
5) ściągasz ten programik [LINK] - Windows ISO Downloader. Ściąga ze strony Micro$oftu ISO. Nie wymaga instalacji.
6) Odpalasz Win ISO Downloader. Wybierasz sobie z boku wersję systemu. Jak da się zaznaczyć Windows 7 to fajnie, jak się nie da, trzeba ściągnąć 8.1 i jesteś skazany na 30-dniowy trail. (Chyba, że masz klucz do 8.1)
7)Pyta się o wersję systemu (tam Home Premium, Pro czy inne takie). Tam klikasz, sobie ściągnie. A: nie będzie się ściągać jak wyłączysz program. Drugie A: serwery są średnie, ściąganie mi zajęło ~2h.
8) Odpalasz VMWare. Pojawia ci się takie oto okienko, znalazłem jakiś obrazek żeby pokazał nawet gdzie potem kliknąć razz:
Spoiler: (Otwórz)
9) Wyskoczy okienko "welcome in the cośtam wizard". Wybierz opcje Installer Disc image file (iso) [druga od góry]. Podajesz ścieżkę do ISO.
10) program powinien wykryć sam wersję systemu z pliku ISO. Wystarczy cały czas klikać w zasadzie NEXT.
11) jak już to ogarniesz, okienko zmieni się na takie (z grubsza):
Spoiler: (Otwórz)
klikasz play
12) postępujesz według instrukcji [ważne! wybierz język polski], system się zainstaluje i ci zawali 4GB dysku. A i niech nie będzie ci smutno jak kodu nie przyjmie. Wciąż masz 30-dniowy trail, a możesz go przedłużyć jedną komendą w cmd (nie podaję, żeby nie było, że pirat). ~40 min.
13) gratulację! masz windows 7 (czy tam 8.1) na VMWare!
14) wbijasz na forum i ściągasz grę - RTP jest w środku. Chyba trochę szemrane, ale co ja tam wiem.
Powinno pomóc.

A no, zapomniałem napisać. Zaarąbista gierka.

[Obrazek: 4869108.gif]
Aktualnie pracujemy nad Cosmos Setback
Możesz coś powiem przed premierą, ale znając moje lenistwo... :P
Tutaj możesz sprawdzać na bieżąco stan prac.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-18 19:34 przez AlmostNoRuby.)
17-02-18 19:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a): Dr Man
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Powered By MyBB. © 2013 MyBB Group. All Rights Reserved.
Skórka by Ayene.