Bunt Maszyn [2k3] [sci-fi/cyberpunk/rpg/ABS/skradanie] 2005
Aktualny czas: 28-04-26, 12:57 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[2k3] Bunt Maszyn [2k3] [sci-fi/cyberpunk/rpg/ABS/skradanie] 2005
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Bunt Maszyn [2k3] [sci-fi/cyberpunk/rpg/ABS/skradanie] 2005

(08-02-15 13:20)Adrapnikram napisał(a):  Więc spróbowałem w to znowu zagrać i znowu porzuciłem. Nie za bardzo ogarniam co tu robić, niby jest wszystko ładnie opisane gdzie mam iść co robić, ale zdaje mi się że gdy wychodzę z budynków jakbymbył w labiryncie bez ścian XD. Nie wiem gdzie mam iść, bo gdzie nie pójdę tam mam tylko ludzi w klatkach... no i roboty rzecz jasna. Jak dla mnie zbyt chaotycznie.

To jest bardzo proste. Są tylko punkty fabularne do których trzeba dotrzeć poza tym to taktyczno zręcnzościowa nawalanka i różne skille do zdobycia mnóstwo ukrytych skrzynek i rozległe lokacje, ale nie labirynty. W moich projektach sci-fi z szuflady nie ma prostych map. Nie lubię prostych map w grach poza tym wszystko prosto i z górki natomiast sfera walki i konstrukcji lokacji została tu przemyślana. Trzeba orientację w terenie poćwiczyć tu nie ma gpsa xd Na ogół mapy są po prostu rozległe, ale mają mnóstwo pobocznych odgałęzień prowadzących do różnych budynków ze skarbami. Naprawdę łatwo odnaleźć tu drogę. Korzystając z własności, że niektóre typy wrogów dają określone przedmioty i w niektórych skrzyniach są określone przedmioty da się tu przetrwać z nawiązką. Poza tym skille postaci rosna i można za punkty skill odpowiednio rozłożone mocno wyprzedzić przeciwników. Nie zapomnij o atrybutach magii niektóre zwiększają bardzo mocno zadawane obrażenia, na które niektórzy z wrogów są podatni. Skille dostaje się co parę poziomów.

Pamiętaj też że atakując od tyłu nim wróg cię namierzy obrażenia są zwielokrotnione.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-02-15 14:10 przez X-Tech.)
08-02-15 14:03
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Bunt Maszyn [2k3] [sci-fi/cyberpunk/rpg/ABS/skradanie] 2005 - X-Tech - 08-02-15 14:03

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS