Historia Zaginionej Marchewki
Aktualny czas: 28-04-26, 19:23 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[2k3] Historia Zaginionej Marchewki
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

RE: Historia Zaginionej Marchewki

Avaron napisał(a):Ogólnie ciekawi mnie czy bardzo ci doskwiera brak skryptów :D w końcu to twój pierwszy prodżekt na 2k3 :>
Szczerze? W ogóle mi nie doskwiera, a nawet skuszę się na stwierdzenie, iż wolę tworzyć grę bez nich. Wiele rzeczy, które wcześniej wydawały mi się nieosiągalne teraz stworzyłem za pomocą zdarzeń. Ponadto budując jedną rzecz zyskuję umiejętności, aby wytworzyć inną. Dzięki temu, że przeniosłem się na 2k3 udało mi się spojrzeć na RPG Makera w innym świetle, niż suche rzucanie skryptów, kilku grafik i dodawanie wiadomości na mapkach. Teraz po prostu czuję, że tworzę tą grę. :)

Venesard napisał(a):Liczę że twoja będzie dobra na oczysmiles
Kilku osobom odpowiada już to, co zostało zaserwowane w demku, więc myślę, że jeżeli nie spieprzę sprawy w dalszych fragmentach to powinno Ci się spodobać. :)
Liczę na mocne 3,5 w Gońcu. mrgreen

X-Tech napisał(a):Kto potrafi robi na zdarzeniach, a kto nie udaje twórce i wrzuca gotowce z ruby
Prawdę mówiąc ja nie potrafię. Podłapałem lekkiego skilla, ale nadal to nic w porównaniu z innymi użytkownikami 2k3 na polskiej scenie :P

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
18-02-15 20:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Historia Zaginionej Marchewki - Crashykk - 18-02-15 20:02

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS