Przepraszam za odświeżenie, ale po prostu muszę.
Pokazywałem dzisiaj szkielecika kuzynom, jak się można spodziewać utknęli na około 17 lewelu, ale nie o tym chciałem tu pisać XD. Otóż kuzyn grając, zadał pewne dość ciekawe pytanie - specjalnie go tu nie przytoczę XD, ale owo pytanie zainspirowało mnie do tego.
Otóż jak wszyscy wiemy, nasz szkielecik nie ma końca XD, bo po przejściu ostatniego lewelu jesteśmy przenoszeni na początek jak np w pierwszym super mario bros, tylko że tam rosną poziom trudności tu nic - więc tym bardziej nie było sensu dalej grać.
A mnie dzisiaj natknęło (nie obraź się Zombik) po tym jednym pytaniu, że nawet fajnie by to utrudniło rozgrywkę i zrobiłem coś w rodzaju łatki, która "naprawia" następne lewele XD.
Co wystarczy zrobić:
- ściągnąć to -
https://dl.dropboxusercontent.com/s/0vy1...5G6Sr4WF2Q
- rozpakować i wrzucić do folderu z grą
- kliknąć tak na wszystkie (lub dwa razy tak) XD
- włączyć grę, wczytać sejwa po ostatnim poziomie (albo grać od początku) i próbować przejść (uwaga - po wczytaniu sejwa z ostatniego poziomu najprawdopodobniej będzie trzeba zejść i wejść na metę).
Mała podpowiedź - aby przeskoczyć dziurę NIE TRZEBA być odwróconym przodem do niej XD.
Edit: jeśli ktoś ściągnął to przed wpół do 12, to proszę zrobić to jeszcze raz - poprzednim razem wkradł się mały błąd.
Edit2: Już powinno być wszystko OK.