Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006
Aktualny czas: 28-04-26, 15:31 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[2k3] Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006

(19-10-14 18:33)Dragon Kamillo napisał(a):  Da się wyjść XD.
Właśnie ukończyłem tą niedokończoną grę. Weź ją dokończ, a nie tak przerywasz gdy się już na dobre rozkręciła. W dodatku w środku misji o gwiazdeczkach, ratowaniu księżniczki i palenia super odlotusa XD

Ogólnie nie jest źle, gra ma jakiś swój klimat, super minigierki (prócz tej platformowej - jest strasznie wkurzająca) i nawet jakieś zwroty akcji. Chociaż idzie się pogubić XD.
System walki jest do duszy - zresztą o czym ja piszę tu nie ma czegoś takiego XD. Wszystko było by OK gdyby nie misje zabij mi tych zbirów z ogrodu itp - szczęście, zapis, szczęście, zapis i tak dalej XD - to chyba jedyne wyjście.

Nawet fajnie się grało - czekam aż wrzucisz część 2 i 3 XD. Samych zrzutów nie chce.

System "walki" xd Bardziej to przetrwanie. Ogólnie jednak jest to przemyślane na swój sposób ponieważ rozstawiłem apteczki w sposób adekwatny do gier survival.
Przetrwanie tych starć "kopanych" to też spory udział gracza przez docieranie do zapasów i unikanie niepotrzebnych walk.
Wiesz ile zajęło mi zrobienie tego systemu "walki" ? Coś około 30 sekund max 1 minuta xddd

Co nie tak było z tymi szalonymi misjami, o których wspomniałeś ?

W rozwiązywaniu ton zagadek pomogło szczęście ? Nie pomogło.

Dzięki za opinie. Ledwo pamiętam tę grę. XD
19-10-14 19:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006 - X-Tech - 19-10-14 19:54

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS