Under
Aktualny czas: 20-06-25, 19:28 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[2k3] Under
Rekkimaru Offline
*

Liczba postów: 1

Under

Wersja RM: 2003
Gatunek:Przygodowa/Horror
Grafika: Rekkimaru, Agnieszka "Sindel" Kosela.
Muzyka: L.G. aka Cyberspace, Project-R.
Kategoria wiekowa: +16
Data wydania pełnej wersji: Późna jesień.

Fabuła:

"Under" opowiada historię Xendry, która z niewiadomych dla siebie przyczyn, budzi się, zamknięta w podziemnym kompleksie badawczym. Nie mając pojęcia w jakim celu ją tu sprowadzono ani jakie mroczne sekrety skrywa miejsce w którym się znalazła, stara się znaleźć wyjście z sytuacji. Z czasem jednak, każdy kolejny krok staje się coraz cięższy i coraz bardziej zbliża bohaterkę w środek koszmaru. W dodatku odnosi wrażenie, że jest nieustannie obserwowana.

Opis:

Under to projekt który powstawał już od pół roku. Wtedy to zacząłem spisywać pierwsze pomysły a później składać je na fabułę. W ten sposób powoli powstawał ogólny zarys. Później gdy zebrałem i założyłem grupę SimpleStudios, przy okazji innego projektu, również Under ruszyło do przodu.
System gry to czysta przygodówka, polegająca na rozwiązywaniu zagadek, zbieraniu przedmiotów i umiejętnym używaniu ich, oraz zagłębianiu się w samą historię.
Ważnym elementem rozgrywki jest również podejmowanie wyborów, które nie zawsze wyjdą nam na dobre. Jedne mogą przyczynić się do naszej śmierci, inne mogą zaszkodzić bohaterom drugoplanowym. Z kolei niektóre efekty naszych działań mogą być widoczne dopiero w dalszych etapach gry.
Nie zawsze też będziemy podążać jedną utartą ścieżką. Im dalej tym więcej dróg do wyboru, więcej losowych zdarzeń i cięższych zagadek.
Z początku gry jednak nie należy się spodziewać bujnego rozwoju akcji, gdyż staram się stawiać na powolne budowanie fabuły i napięcia.

Tutaj teraz ważna infromacja. Silnie sugeruję grę dla grup wiekowych 16+ .
W grze występuje nieco nagości i trochę wulgarnego słownictwa, więc nie zalecam tej gry małoletnim.
Jeśli ktoś nie życzy sobie tego oglądać bądź czytać, niech tego nie robi.
Zostaliście "ostrzegnięci".

Screeny:

[Obrazek: 6hMVI0L.png]
[Obrazek: 6nr9HRO.png]
[Obrazek: ybs77VG.png]
[Obrazek: tssNLaG.png]
[Obrazek: YSr1AAa.png]
[Obrazek: 591Edft.png]
[Obrazek: CzSdbtD.png]
[Obrazek: wmFNTnn.png]
[Obrazek: Y7JBgIn.png]
[Obrazek: LpXvZzq.png]

Teraz mała notka co do beta dema. Jak sama nazwa wskazuje, mogą pojawić się jakieś małe bugi oraz niedoróbki i jestem tego absolutnie świadom. Wszystkie te rzeczy zostaną uszczelnione w finalnej wersji, sporo jeszcze dojdzie więc i ponowne odkrywanie początku nie będzie nużące.

BETA 1.1 :

Link 1 : http://www.simplestudios.pl//download/Under%20setup.exe

Link 2 : http://www.mediafire.com/download/yyes1v..._setup.exe

[Obrazek: aHqdVAN.gif]
16-06-14 22:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Under

Moja odpowiedź jest na temat pierwszego dema. Napisałem ją na tsukuru. http://tsukuru.pl/forum/viewtopic.php?f=...7&start=60 W skrócie ta gra mnie totalnie rozwaliła na strzępy.
Spoiler: (Otwórz)
Jeśli zagram w nowe demo to coś dopiszę, ale napiszę tylko, że dla mnie mistrzostwo. Ta gra powala klimatem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-14 00:32 przez X-Tech.)
17-06-14 00:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Cyklop Offline
*

Liczba postów: 16

RE: Under

Widzę, że zapowiada się coś kozackiego. Już ściągam demko.
22-06-14 12:50
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS