Darmowa gra Steam - PID
Aktualny czas: 14-05-26, 15:01 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Darmowa gra Steam - PID
pro14ab Offline
*

Liczba postów: 5

Darmowa gra Steam - PID

By zdobyć grę wystarczy wejść na stronę kliknąć [Obrazek: sits_large_noborder.png] zalogować się na steam następnie w pole "Enter your Email Address here:" wpisać e-mail (będzie sporo spamu) i kliknąć "Sign me up". Na e-mail przyjdzie wiadomość, potwierdzamy rejestracje po potwierdzeniu w następnym e-mailu dostajemy klucz do gry.
06-02-14 16:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Solidius Offline
*

Liczba postów: 27

RE: Darmowa gra Steam - PID

Dzięki, że to tutaj dałeś inaczej umknęłaby mi fajna platformówka z darmo. Ostrzegam, że po dołączeniu do nich klucz nie przychodzi natychmiastowo (ja czekałem 15minut)
06-02-14 18:26
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Negatin Offline
*

Liczba postów: 25

Aktualne to jeszcze bo zdaje mi się że nie xD a szkoda :(

Aktualnie uczę się rysować :O więc całkowity brak czasu na projekty w RPGM :( no niestety
16-03-14 22:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
ADI Offline
*

Liczba postów: 277

Nie... Sprawdzałem to już jakiś czas temu (jakieś 4 dni po tym jak Pro14ab dał post)

https://SecreLocal.com - Vanessa Mimi Haley Vladochka Ana Vavx - No Verify - Anonymous Adult Dating - Meet Local Private Lady
17-03-14 12:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS