Dobra gra ze zręcznościowym systemem walki w RM
Aktualny czas: 28-04-26, 19:24 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Dobra gra ze zręcznościowym systemem walki w RM
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Dobra gra ze zręcznościowym systemem walki w RM

1 Zależy. Można zrobić naprawdę swobodny abs i na zdarzeniach i na ruby - zależy jak kto woli. Zdecydowanie bez ściemy napiszę, że 100x łatwiej jest mi zrobić i kontrolować abs zrobiony na zdarzeniach i zdecydowanie szybciej jest mi go stworzyć - kwestia gustu. Zdecydowanie prościej później dorabiać na własnym abs zachowania wrogów, skille i inne rzeczy wg. mnie - szczególnie na zdarzeniach, bo wystarczy zrobić wzór skilla - skopiować i odpalać pod innym przełącznikiem z małymi zmianami itd. Natomiast cały wygląd na abs jest w zdarzeniach typowych, które sam sobie podpiszę, a reszta to tylko zdarzenia wrogów na mapie.

2 Skill gracza jest decydujący. Megamany da się przejść bez strat. Megaman opiera się na znalezieniu właściwej kolejności pokonywania bossów. Każdą część da się przejść bez strat. Kolejny dowód, że dobra zręcznościówka to gra, którą hardkor przejdzie bez straty.

3 Miasteczko Nowoczesne. Nie. Zrób wreszcie coś porządnego.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-10-14 00:35 przez X-Tech.)
09-10-14 00:17
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Dobra gra ze zręcznościowym systemem walki w RM - X-Tech - 09-10-14 00:17

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS