Czas w grze
Aktualny czas: 28-04-26, 17:06 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[Dowolny] Czas w grze
Mateusz SSJ8 Offline
*

Liczba postów: 511

RE: Czas w grze

Najlepiej zastosować system naliczania punktów za czas, jak na przykład w "Sonic the hedgehog 2006", że im szybciej przejdziemy etap, tym więcej dostaniemy punktów, a jak przekroczymy limit czasowy, za ukończenie etapu w którym dostaniemy przynajmniej jeden punkt, to możemy dalej ukończyć etap, jednakże nie dostaniemy za to punktów. Owszem, misję musimy ukończyć w wyznaczonym czasie, bo inaczej nie zaliczy nam jej, choćbyśmy mieli możliwość ukończenia jej po tym, jak czas nam się skończył. W starciu z ostatnim bossem w grze zręcznościowej, jeśli możemy zbierać życia, to każde się przyda. Nie lubię Mario za te limity czasowe, wiem, mówiłem już to. Ale w ostatnim czasie udało mi się UCZCIWIE przejść moją pierwszą grę z Soniciem. Pokaz możecie obejrzeć na moim kanale na youtube. Niestety, w "Mario", jak koniec czasu nas zabijał, tak nadal nas zabija. W takim stresie nie da się myśleć.

Nienawidzony i nienawidzący. Przez nienawiść tego drugiego obaj będą martwi.
02-08-15 15:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Czas w grze - Kryzz333 - 02-08-15, 13:49
RE: Czas w grze - Revlis - 02-08-15, 14:22
RE: Czas w grze - Adrapnikram - 02-08-15, 15:28
RE: Czas w grze - Mateusz SSJ8 - 02-08-15 15:58
RE: Czas w grze - Keibi - 02-08-15, 17:25
RE: Czas w grze - Yotta - 05-09-15, 11:19

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS