Tytuł
Aktualny czas: 28-04-26, 18:45 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[Dowolny] Tytuł
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Tytuł

Ważne, że jednak ma chęć by tworzyć i coś robi w tym kierunku jednak nie mam zamiaru utrudniać + tak naprawdę hejtując gotowce chce wzbudzić w innych kreatywność do własnych pomysłów na rozgrywkę itd. do robienie fajnych własnych rzeczy, ale tak serio to róbcie sobie te gry jak uważacie...ale swoje podpowiedziałem/uważam...na pewno niejedna osoba uzna to za pomoc/inna się nie zgodzi i git. Nie ma problemu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-09-14 22:52 przez X-Tech.)
29-09-14 22:48
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Athanor Offline
*

Liczba postów: 143

(29-09-14 22:00)arturd napisał(a):  Robisz grę z gotowców jak to mówi X-Tech. Prosisz nas o skrypty, grafiki, tytuł a nawet o motywacje. Zrób coś samemu bo niedługo będziesz nas prosił zebyśmy zrobili gre za ciebie.

Dałbym ci za te słowa "Pomógł" ale to nie na miejscu :roll:
Widziałem ile użyłeś skryptów do swej gry ziomsamsung, wiele dodajesz bo wydają ci sie fajne, a Antylag na pewno nic ci nie daje bo nie masz wielu eventów na mapie. Proszenie o grafiki ujdzie, nie każdy znajdzie coś co pragnie.
Tytuł możesz wymyślić jeśli coś w głowie masz, Już "Sinira - Początek" Jest lepszy.
Post o tym, czy warto robić grę za którą nie ma hajsu pokazuje, że zależy ci bardzo na kasie. Rób w Game Makerze, jest darmowy, a skrypty sam musisz pisać.

To jest sygnatura która nikogo nie obchodzi, bo informacje tutaj wypisane są kłamstwem.
Slave:
Gra nigdy nie wyjdzie. Demo gotowe do wrzucenia.
Pożoga:
Gra ma wyjść przed końcem roku (prawdopodobnie).
The Room:
Ruszyły pierwsze szkice.
01-10-14 20:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
ziomsamsung Niedostępny
*

Liczba postów: 193

Cytat:Post o tym, czy warto robić grę za którą nie ma hajsu pokazuje, że zależy ci bardzo na kasie. Rób w Game Makerze, jest darmowy, a skrypty sam musisz pisać.

Nie zależy mi aż tak na hajsie, po prostu się pytałem.
Moim zdaniem Game Maker jest gorszy od rm.

Mój aktualny projekt.
Spoiler: (Otwórz)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-10-14 06:55 przez ziomsamsung.)
02-10-14 06:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Kosmik123 Offline
*

Liczba postów: 36

ziomsamsung napisał(a):Moim zdaniem Game Maker jest gorszy od rm.
Nie jest gorszy. Jest trochę inny. RPG Maker jest ukierunkowany na jeden typ gier, a w GM teoretycznie możesz zrobić każdą grę jaką sobie wymarzysz, i w sumie nie tylko grę...
Dzięki GM-owi dużo się nauczyłem w pisaniu skryptów. Mimo że użyty jest tam inny język programowania, to nauczyłem się ogólnych podstaw skrypciarstwa: warunków, pętli itp.
Jednak system obsługi grafik ma gorszy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-10-14 23:21 przez Kosmik123.)
02-10-14 23:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS