WerewolfPolska
Aktualny czas: 14-05-26, 20:32 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[Dowolny] WerewolfPolska
WerewolfPolska Offline
*

Liczba postów: 45

WerewolfPolska

Siemka chce wam przedstawić mój kanał na Youtube może nie mam za dużo lat i ostatnio nie wrzucałem filmików ale od Poniedziałku (09.06.2014)
Zaczynam nagrywać i tak już wydaje mi się na stałe pojawią się na kanale gry online jak i single player (I gra nad którą pracuje LAST HOPE)
Obecnie na kanale 3 filmy jutro nagrywam 2 nowe
Miły klimat,ciekawe filmy,śmieszne momenty ale i bez dobrego horrora się nie obejdzie Zapraszam do oglądania,subskrybowania i zostawiania komentarzy.
Jak by co mam 15 lat a osoby z którymi nagrywałem nie koniecznie są starsze razz
Link to kanału Tutaj Kliknij
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-06-14 21:23 przez WerewolfPolska.)
08-06-14 21:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
kanumerki Offline
*

Liczba postów: 247

RE: WerewolfPolska

Czy naprawdę ten minecraft musiał zarypać cały YT? Tworzenie milionów gameplayów z minecraft'a to przeżytek..
Jak na razie kanał dla mnie do niczego, jeśli nie pojawi się coś konkretniejszego *nie minecraft'a to kanał do bani. Taka niestety moja opinia. -_-

Stary nick:ka0909
Pomagam w przerabianiu lekkich skryptów smiles
08-06-14 22:58
"Pomógł" przyznał(a):
WerewolfPolska Offline
*

Mówiłem że jutro wstawiam coś innego niż Majncraft mrgreen

Obecnie nic się nie pojawiło bo nie miałem czasu i miałem złamaną rękę ale niedawno ściągnięto mi gips i teraz idą wakacje to pojawia się gry takie jak Amnesjia,Heartstone,Smite,Pepers Please,SimCity,Starbound,Bf 3,Wiedźmin 2,Heroes of Might i Magic V,The Forest i wiele innych
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-06-14 23:30 przez WerewolfPolska.)
08-06-14 23:10
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

Czy Ty przypadkiem niedawno nie pisales "po co oni wszyscy reklamuja te kanaly na yt"? :roll:

(05-06-14 17:09)WerewolfPolska napisał(a):  Ja się nie reklamuje i 12 subów mam a mój kolega nigdy nie reklamował się i ma 1k subów prawie,da się zdobyć widzów na yt bez reklamowania się !
Hipokryta :roll:

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-06-14 09:01 przez Crashykk.)
09-06-14 08:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
WerewolfPolska Offline
*

Nieeee może to ktoś inny pisał,jesteś pewien że to ja pisałem ?
09-06-14 12:56
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

Tak, masz racje. Napisal to twoj forumowy brat blizniak. :roll:

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
09-06-14 14:53
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Angius Offline
*

Liczba postów: 48

(08-06-14 22:58)kanumerki napisał(a):  Czy naprawdę ten minecraft musiał zarypać cały YT? Tworzenie milionów gameplayów z minecraft'a to przeżytek..
Jak na razie kanał dla mnie do niczego, jeśli nie pojawi się coś konkretniejszego *nie minecraft'a to kanał do bani. Taka niestety moja opinia. -_-

Sam kiedyś letsplaye z Minecrafta wrzucałem, w co-opie z Finwem. Kiedyś to był całkiem dobry sposób na szybkie wybicie się na YT, teraz tylko kanały stricte Minecraftowe to nagrywają. A czasem i nie, przerzucają się na inne gry.

Letsplayów z Minecrafta (vanilla, modowanego, solo, multi, survival - nieważne) jest zatrzęsienie. Teraz najlepiej sprzedają się na YT albo gry nowe (Thief, Watch Dogs, tego typu duże produkcje) albo indyki.

Albo można robić z siebie debila przed mikrofonem/kamerką. To też sprzedaje się zaskakująco dobrze.
10-06-14 03:07
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS