Dragon Age UE - błąd aktywacji
Aktualny czas: 29-04-26, 00:17 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Feniks Offline
*

Liczba postów: 16

Dzień dobry:-|

Kupiłem sobie cyfrową wersje Dragon Age Origins: Ultimate Edition, aktywowałem go na originie, ale origin pobiera mi ową produkcje tylko na dysk C (nie da się zmienić, w ustawieniach mam na D, a na C nie mam miejsca) więc ściągnąłem grę z linku, którego dostałem od gram.pl wraz z kluczem, zainstalowałem, ale teraz jest problem z aktywacją gry przy uruchomieniu. Loguje się na EA, wpisuje klucz, wyskakuje mi komunikat o pomyślnej aktywacji:
[Obrazek: 2u78sr7.png]
Naciskam ,,play" i po kilku sekundach wyskakuje mi błąd:
[Obrazek: dzv03a.png]

Miał ktoś może taki problem i wie jak sobie z tym poradzić? Pozdrawiamsmiles
31-05-13 11:58
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

RE: Dragon Age UE - błąd aktywacji

Zacznijmy od tego, że wgl kupienie gry od EA było błędem.
Origin to największe bagno w jakie można się wpakować, problemy w tym to codzienność.
W każdym razie, przewijając się po googlu jest dużo tematów z takim problemem jak twój, ale wszystkie są bez konkretnej odpowiedzi.
Tu masz podobny problem (jeżeli dobrze zrozumiałem) z BF3, może jeśli pokombinujesz w tym kierunku to coś się uda? ^^
A tu temat z DA, też coś o aktywacji, niestety nie mam czasu teraz tego przejrzeć x.x

[Obrazek: 4COJip7.png]
Victory Quotes: 1, 2
Spoiler: (Otwórz)
31-05-13 12:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Feniks Offline
*

Liczba postów: 16

RE: Dragon Age UE - błąd aktywacji

Taa, wiem. Battlefield 3 na originie i Dragon Age 2 działają normalnie, ale teraz kupuje zwykle pudełkowe wersje, albo na steam.
31-05-13 12:30
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS