Seria Silent Hill
Aktualny czas: 06-09-26, 02:33 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

To była dobra przygoda. Dziękujemy!
Po wielu wspólnych latach Ultima Forum przechodzi w tryb archiwalny.
Zostawiamy je tutaj takim, jakie stworzyliśmy je razem,
z tysiącami postów, projektów, porad, skryptów i wspomnień.
Dziękujemy każdemu, kto był częścią Ultimy.

Odpowiedz 
Seria Silent Hill
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Seria Silent Hill

Poczekaj chwilunia. Czy ty w ogóle przeszedłeś klasyczne SH 1,2,3 ? Każdy z kim gadałem na temat SH SHATTERED MEMORIES mówił mi, że jest to luźna wariacja na temat wydarzeń Z SH1, która jest w pewnym sensie reinterpretacją wydarzeń z pierwowzoru...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-08-14 23:58 przez X-Tech.)
06-08-14 23:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Dagran Offline

Liczba postów: 23

(06-08-14 23:57)X-Tech napisał(a):  Poczekaj chwilunia. Czy ty w ogóle przeszedłeś klasyczne SH 1,2,3 ? Każdy z kim gadałem na temat SH SHATTERED MEMORIES mówił mi, że jest to luźna wariacja na temat wydarzeń Z SH1, która jest w pewnym sensie reinterpretacją wydarzeń z pierwowzoru...

Ten post jest kierowany do mnie? Tak to wygląda, ale przecież ja pisałem o SH Origins, a nie Shattered Memories. Nawiasem mówiąc ono też zostało wydane na PS2, a nawet na Wii, więc jak najbardziej można pograć na PC. Osobiście jeżeli nie ma się dostępu do PSP to polecam emulator "Dolphin" i wersję z Wii, która wygląda lepiej, niż ta z Ps2. :3
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-08-14 00:17 przez Dagran.)
07-08-14 00:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Dagran Offline

Liczba postów: 23

Plotki okazały się prawdą Hideo Kojima (Konami) tworzy nowego Silent Hill'a, a twarzy głównemu bohaterowi użyczył "Daryl Dixon" z The Walking Dead czyli Norman Reedus XD

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=th07lyvghq

Kilka info:
http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=87064

Klimat dema podobno miażdży. Sam się przekonam jak zagram :D

Demo gameplay:
https://www.youtube.com/watch?v=bXlTET9FXVw
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-14 00:00 przez Dagran.)
15-08-14 23:41
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

@Dagran: Mój błąd. Dzięki za info.

Nareszcie Japończycy wracają do akcji.
To będzie jedna z niewielu od lat gra na którą naprawdę sobie poczekam.

To demo mnie wysadziło z butów totalnie. Masakra !

Oto jego druga część wysłana 3 godziny temu:

https://www.youtube.com/watch?list=UUpqX...detailpage
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-14 03:36 przez X-Tech.)
16-08-14 03:04
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

Serio? Wysadziło cię z butów demo w którym łazimy w kółko po tej samej lokacji? I jeszcze fakt tego ile trzeba czekać żeby coś się stało wgl... No to widać czemu teraz takie gówniane gry powstają jak ludzie mają tak małe oczekiwania.
Silent Hill się stacza jak nigdy dotąd.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-14 19:09 przez Viuu.)
16-08-14 19:07
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

To jest tech demo, a nie demo gry. Tak wysadziło, bo nareszcie zabrali się za to Japończycy i widać, że to co tu pokazali (zaledwie demo silnika) pokazuje, że gra będzie straszyć i będzie mieć sugestywny klimat taki jaki wystepuje w Japońskich filmach i grach z gatunku, a nie będzie polegać na prawdopodobnie tępej jatce, ale raczej na genialnych sugestiach (domyślam się, że jatka też wystąpi i bronie, bo to taki nastepny level horrorów z widokiem fpp co zapoczątkowała genialna Penumbra i później Amnesia)

Zrównujesz pseudohorrory robione w Unity do tech dema silnika nowego Silent Hilla

Ja o grze z gatunku horror w ostatnim czasie, w którą da się grać słyszę średnio raz na 1-2 lata i wierz mi te gry nie są żadnym spełnianiem oczekiwań, a w prawdopodobnie w gówna jakie nazywasz horrorami nie gram także mi przybliż jakie powstają horrory, bo nie ogarniam. Kiedy wyszła Penumbra i Amnesia to nie było żadne spełnianie oczekiwań, ale nowatorskie genialny pomysły...

Jakie masz oczekiwania ? Pochwal się "ekspercie"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-14 20:41 przez X-Tech.)
16-08-14 20:16
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS