Folder "polskie gry rm"
Aktualny czas: 28-04-26, 20:57 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Folder "polskie gry rm"
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Folder "polskie gry rm"

Posiadam na dysku folder z grami RM, ale większość to zagraniczne. Pamiętam, że kiedyś posiadałem folder z grami polskimi i miało to wszystko niesamowity klimacik, ale nie było tam tych gier za wiele. Polskie gry na rma miały zupełnie inny i wyjątkowy klimacik - szczególnie te totalnie autorskie. Zamierzam zebrać jak najwięcej świetnych i ciekawych gierek w jednym miejscu. Jeśli znacie i pamiętacie tytuły godne polecenia od krótkich i niewielkich do dużych to polecajcie. Odpada wszystko co jest zrobione jako suchy skrypty ruby takie coś mnie nie za bardzo interesuje.
Najbardziej mnie kręcą te autorskie gry, które są głównie efektem wyobraźni i własnego klimatu. Myślę, że mam zamiar zebrać wszystko co niezłe i świetne w tym folderze i grać/przechodzić czego nie ukończyłem dla funu i klimatu.

Przykładowo:

Ahriman Prophecy PL - Klimaaaat, wielkie lokacje i klimatyczne, walka na poziomie, super klimat.
Tajemnica Written Town - Klimaaaaaat, zagadki, fabuła.

Black Demons 2 - Fabuła, zrecznosciowosc, klimacik.
Czasoprzestrzeń 3 - fabuła , czary, walka na poziomie, klimaaaat.
Ostatnie Wakacje Aleksa - klimat w samej przedstawianej fabuleeee.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-09-14 14:55 przez X-Tech.)
03-09-14 13:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Folder "polskie gry rm" - X-Tech - 03-09-14 13:39
RE: Folder "polskie gry rm" - ADI - 04-09-14, 00:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS