Goniec RM
Aktualny czas: 14-03-25, 21:08 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Goniec RM
INRE Offline
*

Liczba postów: 46

RE: Goniec RM

Cytat:@INRE, i naprawdę warto było pisać ten komentarz?
Oczywiście, że warto. Zawsze warto wyrazić opinię, warto dyskutować, krytykować, a nawet kłócić się, to forum dyskusyjne (?)

Cytat:Rozumiem, że podobne zachowanie zahacza o potrzebę atencji
Tak, bardzo, to jest to na czym najbardziej zależy lol

Cytat:bo cała sytuacja niechęci, nakręcania sensacji, szerzenia pseudo-dziennikarstwa, a przede wszystkim uprzykrzania "życia" tym, którym w głowie jedynie spokój, pomoc i tworzenie gier jest PATOLOGIĄ.
Cytat:A cała nagonka na UF robi się okropnie męcząca.
Całe życie nagonka na biedną, niewinną Ultimę.
"Nagonka" - jakbym Ojca Dyrektora słyszał (i pozostałych z tego ciemnogrodu). XD

Cytat:Nie wiem, INRE, jakie masz kompetencje oceniania "burdeli", ale na przyszłość zachowaj swoje uwagi dla siebie.
Kompetencje? To teraz trzeba mieć kompetencje, żeby wyrazić swoją opinię wynikającą z obserwacji i porównywania z tym jak jest na innych forach? Nie ma problemu, żadnych uwag więcej nie będę tutaj przedstawiał. ("CHWAŁA MU ZA TO!")

Cytat:Naprawdę rani to wiele osób, które lubią tu przebywać
Przepraszam urażonych.

Cytat:Nie pasuje ten "burdel", idź do innego, bo każde forum ma swoje za paznokciami.
Ok, tym zakończmy. Ten komentarz mówi wszystko.
Zamiast starać się zrobić tak aby było dobrze (nie tylko dla WAS), znaleźć rozwiązanie, to lepiej jest wmawiać, wszystkim że jest cudownie (pomijam tutaj już wasze zatajanie, usuwanie, banowanie za nic) lepiej powiedzieć - "Nie podoba się? Wypier*****" Myślałem, że forum jest tworzone dla użytkowników, i do tej pory wszędzie gdzie nie byłem, to się sprawdzało, ale zaczynam rozumieć na przykładzie tego forum, że ogólnie takiej zasady nie ma. I jeżeli każde forum ma coś za paznokciami, to nie jestem w stanie zobrazować sobie tego, ile jest pod paznokciami Ultimy.

Cytat:Np. Lartarin? :) Bo chyba cenzurowania jej mało i kazała jeszcze wykasować artykułu z Gońca. Ah te zapędy.
XDDDDDD
I o czym my rozmawiamy...

Sorki, miałem zakończyć wcześniej.
Mimo wszystko dzięki za ciekawą dyskusję. Już nie będę wypowiadał się na ten temat. Po prostu chciałem pokazać jak ja to wszystko widzę.
A teraz wrócę już do innego "burdelu" ;-)
25-07-14 00:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a): PaKiTos , Rave
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

(25-07-14 00:17)INRE napisał(a):  ...lepiej jest wmawiać, wszystkim że jest cudownie (pomijam tutaj już wasze zatajanie, usuwanie, banowanie za nic) lepiej powiedzieć - "Nie podoba się? Wypier*****" Myślałem, że forum jest tworzone dla użytkowników, i do tej pory wszędzie gdzie nie byłem, to się sprawdzało, ale zaczynam rozumieć na przykładzie tego forum, że ogólnie takiej zasady nie ma.
Nigdy nie słyszałem, żeby ktokolwiek ślepo zachwalał Ultimę :co: wręcz przeciwnie, co patrzę - to ktoś narzeka. Nie wiem na jakiej Nibylandii jesteś zarejestrowany, ale wątpię, żeby nawet tam przyjęli kapryszenie dzieci z uśmiechem na twarzach. :ehe:
(Bo tak brzmicie, czy tego chcecie, czy nie)

Admini tworzą rzeczy z myślą o userach, niekoniecznie dla nich. Nie powinni też dawać po sobie chodzić przez "dziabągi", bawiące się w jakieś kretyńskie powstania.

Kwestionowanie każdej pojedynczej decyzji administracji naprawdę nie ma sensu i tylko wszystko utrudnia.

Ile owieczek... :ehe:

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-14 00:45 przez Yoroiookami.)
25-07-14 00:40
"Pomógł" przyznał(a):
Dr Man Offline
*

Liczba postów: 58

Ciekawy ten nowy artykuł, Po zobaczeniu paru zrzutów w google z Violated Heroine, myślę że pobiorę tą grę, i zagram w nią po czym ją ocenię.
...
Oczywiście pod względem fabuły, mechaniki i grafiki :seivoth:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-14 19:11 przez Dr Man.)
25-07-14 14:06
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Dobry artykuł. Dużo tych gier. Beka XD

Zabrakło mi jeszcze Dungeonera do kompletu xd

http://rpgmaker.net/games/2068/?p=4
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-14 13:29 przez X-Tech.)
26-07-14 13:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Fajny artykuł o grach powodujących obfity krwotok z nosa. :klaszcze: Shikima ftw! :lala:
http://www.goniecrm.pl/analizy/seks.html

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-07-14 14:14 przez Yoroiookami.)
30-07-14 14:00
"Pomógł" przyznał(a):
Mateusz SSJ8 Offline
*

Liczba postów: 511

Nie wiem, kto pisał tę analizę (nie zwróciłem uwagi), ale wiem na pewno, że pominął plagiat autorstwa nullhima link na starej ultimie wygasł, ale zainteresowanym udostępniłem w "Wasz pierwszy raz" na Gospodzie RMa (mój jedyny post na drugiej stronie, pierwsze "to"). Tam była jedna dziewczyna spłacająca swoje długi w sposób ewidentnie mieszczący się w temacie. Potwiedzam. Ta scena to był pomysł samego nullhima, a nie element oryginalnej gry "Miasteczko Nowoczesne 1".

Nienawidzony i nienawidzący. Przez nienawiść tego drugiego obaj będą martwi.
30-07-14 20:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Grey Invidia mądrze pisze o Opactwie. Mam podobne zdanie. Problemem tego forum jest ekipa, która zebrała się w kupkę i myśli, że jest grupą ekspertów od wszystkiego siedzą tylko na SB i wszystkich oceniają i wszystko często się myląc robiąc z siebie ekspertów, którzy swoje zdanie argumentują nie raz groźbą bana. Zamiast zacząć pisać posty robią tam wielkie spamowisko w SB tak jak RMXP.PL za ostatniego "włatcy" i nieadekwatnych do zainteresowań "pomagierów" Usunąć SB i zobaczy się wtedy kto tak naprawdę ma tam coś sensownego do powiedzenia. Opactwo potrzebuje ekipy, która rozrusza forum, ale tam jej nie ma - osoby, które na nim siedzą to grupa, która chce mieć z kim pogadać w SB. Tylko czerwoni - moderacja przynajmniej próbują odpowiadać na ciekawe posty reszta na czele z Amelem i Viuu mają to gdzieś wolą spamować SB przez co sporo userów wiele wartościowych postów zostawia w pustce i znikają w SB, ale adminom i kolegom adminów forum to pasuje, bo mają rozrywkę - chyba to forum zrobili tylko dla siebie, aby ludzie ich zabawiali. Nie wiem kto tam rządzi, ale najczęściej czytam narzekającego w sb Amela, a zaraz za nim Viuu, któremu trzeba ciągle przyznawać rację nawet jak się myli, bo można łatwo rozzłościć i dostać bana. Widzę brak ich zainteresowania ogólnie tematami okołormowymi tylko oczekiwanie zainteresowania ich osobami - to już ja bardziej próbowałem rozruszać to forum od nich, ale oni wolą prowadzić SB głównie dla Ravea,aby miał z kim popisać nieważne, że SB traktowany w taki sposób hamuje rozwój forum...O SB będzie w moim wywiadzie - poczytacie sobie sporo faktów.

Ogólnie Grey Invidia całkiem ciekawie odpowiada i wyjątkowo nieźle mi się czytało z nim wywiad.

Dlaczego nie dodajecie postów na forach, które informują o nowych dodanych tekstach do Gońca ? To całkiem dobre było i informowało, że pojawił się nowy tekst ? Niech w sumie ktokolwiek to robi kto zauważy nowy tekst/teksty.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-08-14 13:18 przez X-Tech.)
25-08-14 13:01
"Pomógł" przyznał(a):
Gorn5 Offline
*

Liczba postów: 141

Nowy wywiad na Gońcu, już się pojawił. Zapraszam do czytania.
28-08-14 08:19
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Fajny wywiad :klaszcze: jeden z niewielu, jakie przeczytałem. Miło tak czasem przeczytać coś dobrego o Ultimie, rzadko się to zdarza. :ehe:

28-08-14 11:28
"Pomógł" przyznał(a): Gorn5
Gorn5 Offline
*

Liczba postów: 141

A jak oceniasz moje pytania? Co byś mógł doradzić? xD
28-08-14 11:37
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS