Goniec RM
Aktualny czas: 14-03-25, 17:05 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Goniec RM
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Goniec RM

Pierwszorzędnym celem takiego Gońca - jest wzbudzać zainteresowanie - pokazać jak świetne rzeczy powstają. Działanie w inny sposób przynosi odwrotny skutek.

Przetłumaczone na angielski polskie gry, które były w miarę ok - dostały recenzje za granicą choć i tak nie dorównują najlepszym gierkom spoza granic Polski. Sensowna weryfikacja występuje na rpgmaker.net, ale wcześniej w głowach ludzi, którzy potrafią porównać się z poziomem gier zza granicy nim w ogóle zdecydują się to wysłać dalej.

(22-08-13 13:01)Rouch napisał(a):  Nie piszę o recenzowaniu crapów, tylko o nierecenzowaniu zagranicznych gier. To spora różnica.

Spora ? Bliska zeru. Grałeś w jakieś porządne zagraniczne gry ? Bez porównania biją na głowę polskie produkcje dlatego warto o nich pisać, bo zajmujemy się rpgmakerem, a nie lizaniem 4 liter rodakom - od tego są politycy. Pokazując gry na dobrym poziomie nie tylko z Polski inspirujemy i zwiększamy zainteresowanie grami stworzonymi w rmie i programem..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-08-13 15:59 przez X-Tech.)
22-08-13 15:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Diablo Offline
*

Liczba postów: 196

Ja tak nawiązując do tego, że wielokrotnie słyszałem, że maker nie jest do produkcji komercyjnych, chciałem pokazać wam prezentację To the moon na Gry-Online i jego cenę.

Gry-Online: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=18294

Sklepik: http://www.gram.pl/sklep/pc/dg-to-the-moon
22-08-13 16:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Sunshine Offline
*

Liczba postów: 38

Jak zwykle bardzo dobrze się go czyta. Goniec to moje okno na gry spod rpg makera. Życzę dalszych sukcesów.
23-08-13 23:00
"Pomógł" przyznał(a):
Leoś Offline
*

Liczba postów: 61

To też jakby nie patrzeć gra scenowa http://www.ultimateam.pl/viewtopic.php?p=89318#89318
05-09-13 19:30
"Pomógł" przyznał(a):
Sunshine Offline
*

Ja znalazłam kolejną grę scenową http://www.ultimateam.pl/konkursy/UFT201...Escape.exe
Temat w Gońcu bardzo dobry.
06-09-13 10:06
"Pomógł" przyznał(a):
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

Świetny pomysł na artykuł o grach scenowych. Pokusiłabym się o nieco szerszy ich opis. Niemniej - jak zawsze - czekam na kolejne ciekawe artykuły - może ściślej - analizy i poradniki.

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
06-09-13 19:21
"Pomógł" przyznał(a):
SaE Offline
*

Liczba postów: 32

Odnośnie cytatów, poraziła mnie bezstronność redaktora. Idiotyczne "perełki" o Ultimie się znalazły, to czemuż pominięto m. in. o kretynach z gospody. No ale jest gospoda z gońcem, no i jest Ultima. Pogratulować tylko promowania podziałów.
22-10-13 22:16
"Pomógł" przyznał(a):
Leoś Offline
*

Liczba postów: 61

Mówicie co chcecie, ale ja również sądzę, że takie wrzucanie obraźliwych tekstów o forum w Gońcu jest nie na miejscu. A ja mam do tego dystans XD
23-10-13 17:31
"Pomógł" przyznał(a):
Sunshine Offline
*

Niemiło jest czytać o stronniczości Gońca. Nie rozumiem po co taka nagonka na Ultimę? Myślałam, że ravenone jest spoko a tu taki zawód.
23-10-13 19:28
"Pomógł" przyznał(a):
ravenone Offline
*

Liczba postów: 49

(22-10-13 22:16)SaE napisał(a):  Odnośnie cytatów, poraziła mnie bezstronność redaktora. Idiotyczne "perełki" o Ultimie się znalazły, to czemuż pominięto m. in. o kretynach z gospody.
Wybacz, ale nie siedzę na forach codziennie i nie czytam każdego tematu. Zebrane teksty są zatem mocno wybiórcze i wg. nas są po prostu zabawne. Cytaty od zawsze towarzyszyły gońcowi i zawsze każdy patrzył na nie z dystansem. Goniec nie stoi ani za ultimą, ani za gospodą. Więc przestań cudować:P

(23-10-13 19:28)Sunshine napisał(a):  Niemiło jest czytać o stronniczości Gońca. Nie rozumiem po co taka nagonka na Ultimę? Myślałam, że ravenone jest spoko a tu taki zawód.
A tobie co? Owczy pęd? Gdzie ta nagonka z mojej strony? To, że dałem cytat INRE'go o tym, że są fora, superfora i ultima?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-13 21:25 przez ravenone.)
23-10-13 21:21
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS