Gry RPG Maker z obsługą pada
Aktualny czas: 28-04-26, 23:08 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Pokuta Offline
*

Liczba postów: 46

Witam.
Ostatnio trochę choruję i przez to musiałem zaprzestać chwilowo tworzenia swojej gry bo nie mogę się skupić na tworzeniu i co bądź w projekcie wyrabiam.
Pomyślałem więc, że to dobry czas na pogranie w gry innych twórców, na razie kończę Victim of Xen ale pewnie niedługo się skończy więc do tej pory chciałbym wybrać kilka następnych gier do kolejki ;)
Moje pytanie brzmi więc, jakie gry polecacie ale tak by obsługiwały pada (leżę głównie w łóżku więc tak mi wygodniej grać), zależy mi głównie ciekawej na fabule i postaciach, gra może być w PL lub w ANG wersji językowej bo tylko te języki rozumiem ;) Tylko jeżeli możecie polecać to takie gry do których dostęp jest w miarę łatwy i nie trzeba szukać długo po stronkach internetowych/prosić autora o ponowne wrzucenie linku bo po prostu na obecną chwilę nie chce mi się tego robić :)

Z góry dziękuję za wszystkie polecenia i przepraszam jeżeli temat jest w złym dziale.

PS: W temacie miało być "Gry z RPG Makera z obsługą pada", piszę niestety na bezprzewodowej trochę z daleka od ekranu i popełniłem mały błąd, przepraszam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-14 17:47 przez Pokuta.)
30-10-14 17:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Gry RPG Maker z obsługą pada - Pokuta - 30-10-14 17:46

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS