(07-09-14 20:06)Dagran napisał(a): Nawet nie bede juz tego komentowal, bo naprawde nie ma po co 
(07-09-14 20:06)Dagran napisał(a): Artykul o Noruju przynamniej bylby ciekawy. Gdyby ktos mial opisac twoj sposob myslenia zmiescilby sie w 3 zdaniach. No chyba, ze wzialby przyklad z osoby, ktora by opisywal i "urodzil" wypracowanie piszac ciagle o tym samym xD
Jezeli chodzi o bany, to nie rob z siebie takiego obroncy sprawiedliwosci. Wiele osob wie, co wyprawiales jeszcze na starej ultimie jako Ai-kasia-x-rpg-RM-tech-smak XD
Co ty możesz opisać "koleś" skoro ty wg. twojego stażu jesteś nowy na scenie rma. Nie znasz tu praktycznie nikogo, ani nie znasz for rmowych i nie wiesz co się na nich wyprawiało. Jeśli KTOŚ miałby opisać twój sposób myślenia to musiałby pisać długopisem ze zużytym wkładem. Akurat w Gońcu niedawno pojawił się wywiad ze mną i w nim masz mój sposób myślenia, ale wolisz stosować burackie bezpodstawne określenia wzięte z twojej pustej głowy o ile jej używasz.
Kiedy ja grałem w gry to ciebie jeszcze na świecie nie było OJ długo także moich argumentów nie zrozumiesz, bo nie widziałeś ewolucji gier i sceny. Kiedy ja już na nią wchodziłem miałeś z 8 lat XDD. Myślisz, że jesteś taki do przodu ? Myślisz, że znasz na scenie kogoś dłużej tym bardziej mnie/fora ? Mam to zrobić co ty zrobiłeś ? Nazwać cię debilem i poczuć się jaki jestem do przodu ?
Jeśli jesteś zdesperowanym multikontem trolla tego sajtu to można tylko współczuć, bo kto inny zupełnie obcy aż tak zaangażowałby się w ten temat kto nie pisze na Ultimie prawie nic.
Co ty zrobiłeś dla polskiej sceny rma ? Nic. Tak właśnie myślałem ,a uderzasz w klawiaturkę i puszysz się jakbyś myślał, że pozjadałeś rozumy. Może zacznij pisać z sensem zamiast wyzywać ludzi, których nie znasz. Podejrzewam jednak, że jesteś trollem i miałeś tu konto, ale cię zbanowali, bo inaczej skąd byś wiedział, że moje konto to było niegdyś AI-RPG to było przecież bodajże z 4 lata temu.
Jedyne co wnosisz do tematu to obrazy i nimi kończysz swoje wypowiedzi. Nie ma co Noruj i ty potraficie robić syf w tematach. Pogratulować tylko.