Kurs Mapingu przez Szymkim213
Aktualny czas: 20-06-25, 21:14 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Kurs Mapingu przez Szymkim213
helio108 Offline
*

Liczba postów: 208

RE: Kurs Mapingu przez Szymkim213

Idzie po wakacjach do piątej klasy, Ja w jego wieku zrobiłem pokemony w RPG Makerze w które mój brat mający wtedy ponad 20 lat popylał całymi dniami bo stwierdził że lepsze od oryginału.

MARCUS :D
19-08-15 17:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Avaron Offline
*

Liczba postów: 213

Tamtego nie moge znaleźć (tak naprawde to mi się nie chce) więc łap tutaj inne jego głupoty:
http://forum.ultimateam.pl/Thread-VX-Ark...-of-Curses
"Nie łam się, gra nawet wyszła spoko" xD

I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, "Unlimited Blade Works."
19-08-15 18:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

helio108 napisał(a):Ja w jego wieku zrobiłem pokemony w RPG Makerze w które mój brat mający wtedy ponad 20 lat popylał całymi dniami bo stwierdził że lepsze od oryginału.
Turlam się. Brat pewnie robił to z grzeczności. :roll:

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-15 19:14 przez Crashykk.)
19-08-15 19:12
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
helio108 Offline
*

Liczba postów: 208

Mam do tej pory te poki na starym kompie i jestem z nich dumny. W sumie sam czasem je odpalam :P

MARCUS :D
19-08-15 19:18
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

"(kto ocenia grafike w RM?)"
Ja. W szczególności jak jest niedobrana lub brzydka i nieklimatyczna. W sumie jak jest dobrana to też komentuję. Jestem z tych graczy dla których Chrono Trigger jest ładniejszy od chociażby rozmazanych risenów 1 i 2. W końcu pixelart ma kontrolę nad każdym pixelem, co do joty.
Podzielam opinie Crashera. Nie chodzi tylko o sam fakt twoich umiejętności, ale fanowskie wersje tej gry mnie w ogóle nie jarają, bo nie mają tego "czegoś".
Swoją drogą nieładnie mówić kto ile ma lat (szczególnie gdy ktoś na danym forum ukrywa swój wiek) i (co szczególne) oceniać go po tym. W sumie to też gdzieś w takim wieku łapałem się makera, ale do tego czytałem poradniki. Mój brat też jest teraz w tym wieku i aktywnie pomaga w stworzeniu zawieszonego (na razie) projektu.
A tak żeby offtopu nie było to tutorial jest do kitu :P Zgadzam się z większością opinii.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-08-15 20:03 przez Adrapnikram.)
19-08-15 20:03
"Pomógł" przyznał(a):
Diablo Offline
*

Liczba postów: 196

Avaron napisał(a):Tamtego nie moge znaleźć (tak naprawde to mi się nie chce) więc łap tutaj inne jego głupoty:
http://forum.ultimateam.pl/Thread-VX-Ark...-of-Curses
"Nie łam się, gra nawet wyszła spoko" xD

Boże, cieszy mnie nawet fakt, że przy tak niefortunnym temacie, ktoś pamięta co to ArkanA biggrin

A szymkina nie traktuję poważnie, bo... sam taki byłem. Dołączyłem do starej ultimy w 5/6 klasie podstawówki wydając gniota (The Drakath dla tych co może kojarzą moje raczkowanie) i wmawiałem wszystkim, że jest super. On po prostu jest za młody, tak jak i ja byłem. Teraz i tak nie jestem jeszcze jakiś dorosły, ale dojrzalej podchodzę do pewnych spraw i myślę, że tego mu brakuje.
19-08-15 22:09
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS