Moje AMV
Aktualny czas: 28-04-26, 23:03 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Moje AMV
NatsuDragneel Offline
*

Liczba postów: 64

Moje AMV

No dobra, po lekkich oporach postanowiłem się podzielić moim skromnym AMV... Pracowało mi się genialnie i jestem pewien, że będę wracać do tej roboty ;D Ze względu jednak na brak widzów założyłem ten temat na forum, aby ktokolwiek obejrzał moje wypociny. Dla osób niewiedzących, czym jest AMV, cytuję wikipedię:

Cytat:Anime music video (AMV) – typ teledysków, tworzonych przez połączenie dowolnej muzyki z pociętymi i przerobionymi scenami z jednego lub więcej anime za pomocą specjalnych programów służących do liniowej i nieliniowej edycji wideo, lecz tak by zaistniał związek rytmiczny bądź fabularny (lub oba) pomiędzy anime a muzyką. Tworzeniem AMV zajmują się fani anime i mangi.

A więc najważniejsza część, same AMV (listę będę w miarę możliwości aktualizował):
http://www.youtube.com/watch?v=wkgrP78Cr...e=youtu.be
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-08-13 16:53 przez NatsuDragneel.)
29-08-13 16:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Kensei Offline
*

Liczba postów: 15

RE: Moje AMV

Temat stary, ale jako, że bez żadnych opinii, to może ja się wypowiem.
Po pierwsze zaznaczam, że nie lubię Naruto, za całokształt, ale ocena będzie czysto obiektywna.

Obejrzałem i muszę napisać, że dupy nie urywa. Po pierwsze zerżnąłeś wszystko, od pomysłu po muzykę z innych amv z Naruto, które są o tej samej walce i mają ten sam podkład grupy Three Days Grece.

NatsuDragneel napisał(a):[quote]Anime music video (AMV) – typ teledysków, tworzonych przez połączenie dowolnej muzyki z pociętymi i przerobionymi scenami z jednego lub więcej anime za pomocą specjalnych programów służących do liniowej i nieliniowej edycji wideo, lecz tak by zaistniał związek rytmiczny bądź fabularny (lub oba) pomiędzy anime a muzyką.
Po drugie rozumiem, że to twój pierwszy amv, ale nie widać najważniejszej części, czyli właśnie związku rytmicznego z muzyką. I po trzecie nie dokonałeś (prawie)żadnej edycji, a miejsca w których tej edycji dokonałeś wyglądają po prostu źle...

Shamo AMV
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-01-14 11:36 przez Kensei.)
25-01-14 11:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS