Jako iż się nie ujawniam się ostatnio na forum, postanowiłem zrobić thrash thread. No dobra... Może niezupełnie. X_X
Myślę, że tytuł wątku mówi sam za siebie, ale na wszelki wypadek może rozwieję wątpliwości niektórych:
szukam osób, które grają, bądź miałyby chęć zagrać w tę grę (taka trudna nazwa tematu? XD)
Więc ten, gdyby ktoś miał chęć zagrać z noobkiem, który gra noobską klasą (Trickster Rogue - definitywnie OP DPS) to ujawniać odpowiedzi w tym temacie. No ewentualnie ci nieliczni, którzy mają moje wszystkie komunikatory i znają moje konta (WTF? jest ktoś taki? XD).
A i ten, gdyby ktoś miał problem z wybraniem klasy, szukam raczej za Devoted Cleric (z czego myślę, że nie wszyscy byliby zadowoleni, bo ponoć na początku ta klasa mało co robi, ale z tego co wiem, na wyższych poziomach jest przydatna), Guardian Fighter, lub Hunter Ranger.
Chętnie zasugerowałbym również Control Wizard... Ale no właśnie, "
control"... XD Same odepchnięcia, podbicia, ogłuszenia, gdyby ten mag robił jakieś spore obrażenia, to byłoby fajnie, ale jakoś nie poleciłbym dla tych, którzy lubią w pojedynkę zbić przeciwnikowi pół zdrowia. ;L
Także ten, dziękuję za przeczytanie tego żałosnego postu. ;__;
Pozdrowienia.