Nie ogarniam tej poezji, bo sensu w niej NIE ZNAJDUJE, ale dobry.
To Rahim aka Ozzaku ? Wklejający fragmenty innych gier z rma do swoich projektów (łącznie z całymi mapami) niby-twórca udający, że tworzy własne gry ? To ten prowokator i internetowy poszukiwacz uwagi choćby kosztem kserowania cudzej pracy ? Tak ? To on ?
Dziwił się niedawno, że na scenie mało ludzi po swojej paromiesięcznej nieobecności - jakoby sam przecież świadczył o tym swoją postawą - kompletnym jej pozostawieniem. Nie ma to jak zaprzeczanie samemu sobie. Zaraz - czy nie wracając nie zaprzeczył by samemu sobie wrzucając kolejne sklejki dosłownie powycinanych map z projektów innych autorów - co nie raz jak zauważyłem mu zarzucano i udowodniono ? Więc gdzie ta twoja cegiełka i zainteresowanie grami w rmie i sceną oszuście ?
Ozzaku aka Rahim aka Raszkim - ignorancja umysłowa poziom hard:
http://tsukuru.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=5996
Nie mam bana na gospodzie.
Dzięki mnie Ultima jeszcze żyje, bo przynajmniej pojawiają się posty raz na parę dni (ŁĄCZNIE z moimi) a nie raz na parę tygodni jak to było ostatnimi miesiącami. (Przynajmniej parę razy przez ostatnie tygodnie coś tu konstruktywnego napisałem - coś innego niż zazdrosna paplanina tego czuba amelanduila i jemu podobnych. zaraza, która z zazdrości, że o jakiejś grze powstają filmy na youtube - zalewa obraźliwymi komentarzami jej autora i sam projekt - przykład pogromnca pustki natomiast samych utlimowiczów totalnie zniechęca do tworzenia czegokolwiek. Nie ma tego typa na tej stronie więc faktycznie widzę jakieś poztytywne zmiany. użytkownicy mogą być kreatywni i realizować swoje pomysły bez pomykającej tu i tam zazdrosnej frajerskiej chmury.
Osobiście ja nie udaję, że scena rma mnie obchodzi olewając ją na długie miesiące tak jak ty Rahim i większość tobie podobnych - wy udajecie, że scena was obchodzi, ale nic nie robicie z tym kompletnie, żeby dało się uwierzyć w to, że was obchodzi mimo, że tak nie jest. Po prostu nie macie gdzie popisać lub znaleźć sobie kogoś do kłótni, aby pojeździć po jego pasji i hobby - ot cała prawda. ten sam poziom typów co amelandiule, gameboye i inni spamerzy, którzy lubią sobie pojeździć po grach w rmie, żeby poczuć się lepsi od innych - potrafią w temacie gier tworzenia niemal jedno wielkie nic ZASTĘPUJĄ więc to hejtem po tych, którzy choć próbują i mają pasję i odwagę do robienia kolejnych produkcji.
Nie różnisz się niczym od bandy spamerów z discorda, która nawet za przedstawianie gier tak na rm dicordzie w dzial do tego przedstawionym potrafi banować i hejtować łącznie z adminem prowokatorem...tam liczy się hejt na rma - nastawienie na wzajemne dupy obrabianie szczególnie tym, którzy naprawdę tworzą w rmie - przez tych, którzy nie potrafią zrobić niczego solidnego, ale by chcieli - została zazdrość. Nie ma to jak moda na jechanie pogromcy pustki i jej autora na discordzie. Mnie scena nie obchodziła i nie obchodzi - polska scena - bo moi drodzy admini forów rmowych i wasze przydupaski - zrobiliście z niej syf gdzie w większości spamerzy olewający dobre gry w rmie - kręcą sceną. Lubię po prostu odpalać gry z rma i samemu coś tworzyć i mam do tego kilka for, ale nie koniecznie te polskie, które ci niby najbardziej zainteresowani grami w rmie, a w rzeczywistości hejterzy doprowadzili do zgliszcz łącznie z adminami tych for i ich lizusami hejtującymi rma i gry w nim tworzone.Jest parę osób na polskich forach, które tworzą gry w rmie, w które gram i na ich pracę z ciekawością i zainteresowaniem czekam. Reszta totalnie jest mi zbędna. Idę grać w Hallowen Wars.
https://rpgmaker.net/games/5695/ Elo.
p.s. Raszkim tworząć to multikonto tylko po to, żeby napisać to co do mnie właśnie napisałeś udowodniłeś tylko kolejny raz, że jesteś spamerem i prowokatorem szukającym kłótni i zwady - w miejscu, którego tematyka w ogóle cię nie obchodzi. To właśnie przez takich jak ty - spamerzy hejtujący rma pozbierali się w kupki, a cała reszta te fora niemal całkowicie olała - poza takimi naiwniakami jak ja, którzy jeszcze się łudzą, że warto wchodzić na te fora choćby dla gier pasjonatów rma, którzy naprawdę chcą i tworzą solidne produkcje. Jeśli uważąsz, że warto wchodzić na scenę, aby kłócić się z baranami twojego pokroju to jesteś w błędzie. Przez takich się nie chce na nią wchodzić. Discord jest dla ciebie idealnym miejscem. Nie zaprzeczaj sam sobie. Po prostu dołącz do klubu, bo to jak obchodzą cię gry w rmie i ich tworzenie już pokazałeś. Szukasz kłótni i zwad, oraz atencji wycinkami cudzych gier. To jest choroba. Jeśli ktoś myśłi, że polska scena rma mnie obchodzi - to się myli. Mi wystarczą linki do dobrych produkcji i możliwośc komentowania twórczośći autorów - jeśli uznam ją za dobrą i wartą uwagi - jako nagroda dla autorów za to, że daLI mi gry, które mnie przyciągnęły na dłuższy czas co stosuję od niepamiętnych czasów między innymi na zagranicznych sajtach o grach, oraz autorskich - dlatego że gram w gry i mam wdzięczność dla autorów za to, że zrobili coś dobrego. Konsultowanie się na polskich forach rm z bandą baranów, która ma wyj*e na gry w rmie to kompletny idiotyzm - z tymi wszystkimi przydupasami admina z gospody. TO nawet dobrze, że na gospodzie admin się od forum odseparował wraz z właśnie bandą spamerów na discorda - pokazując co naprawdę myślą o rmie i grach w nim tworzonych. Brakuje tam tylko Ozzaku do kompletu. A jak w końcu te wszystkie fora padną będę bił brawo z radości w świadomości, że miałem rację - zniszczyła je zazdrość i spam totalnych baranów, którzy mają gdzieś rma - a zmienili scenę w spamerski czat do tworzenia kłótni i kółek hejtowania twórców gier.