Nowi admini
Aktualny czas: 28-04-26, 19:58 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Nowi admini
Raszkim Offline
*

Liczba postów: 3

RE: Nowi admini

X-Tech nekułomanta: Jeden człowiek odmienił losy wielu setek, ale zapłacił za to wysoką cenę. Pokonał TagTeam i zniszczył forum. Ale gdy innym użytkownikom udało się uciec na Gospodę, on pozostał pogrzebany banem.

To ja wysłałem go do walki z Ultimą. To ja sprowadzę go teraz z powrotem. Jest słaby i wiele zapomniał, ale żyje! Powrócił...

Dzień dobry =]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-18 03:32 przez Raszkim.)
23-05-18 03:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
XBroX Offline

Liczba postów: 50

Nie ogarniam tej poezji, bo sensu w niej NIE ZNAJDUJE, ale dobry.

To Rahim aka Ozzaku ? Wklejający fragmenty innych gier z rma do swoich projektów (łącznie z całymi mapami) niby-twórca udający, że tworzy własne gry ? To ten prowokator i internetowy poszukiwacz uwagi choćby kosztem kserowania cudzej pracy ? Tak ? To on ?
Dziwił się niedawno, że na scenie mało ludzi po swojej paromiesięcznej nieobecności - jakoby sam przecież świadczył o tym swoją postawą - kompletnym jej pozostawieniem. Nie ma to jak zaprzeczanie samemu sobie. Zaraz - czy nie wracając nie zaprzeczył by samemu sobie wrzucając kolejne sklejki dosłownie powycinanych map z projektów innych autorów - co nie raz jak zauważyłem mu zarzucano i udowodniono ? Więc gdzie ta twoja cegiełka i zainteresowanie grami w rmie i sceną oszuście ?

Ozzaku aka Rahim aka Raszkim - ignorancja umysłowa poziom hard:
http://tsukuru.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=5996

Nie mam bana na gospodzie.
Dzięki mnie Ultima jeszcze żyje, bo przynajmniej pojawiają się posty raz na parę dni (ŁĄCZNIE z moimi) a nie raz na parę tygodni jak to było ostatnimi miesiącami. (Przynajmniej parę razy przez ostatnie tygodnie coś tu konstruktywnego napisałem - coś innego niż zazdrosna paplanina tego czuba amelanduila i jemu podobnych. zaraza, która z zazdrości, że o jakiejś grze powstają filmy na youtube - zalewa obraźliwymi komentarzami jej autora i sam projekt - przykład pogromnca pustki natomiast samych utlimowiczów totalnie zniechęca do tworzenia czegokolwiek. Nie ma tego typa na tej stronie więc faktycznie widzę jakieś poztytywne zmiany. użytkownicy mogą być kreatywni i realizować swoje pomysły bez pomykającej tu i tam zazdrosnej frajerskiej chmury.

Osobiście ja nie udaję, że scena rma mnie obchodzi olewając ją na długie miesiące tak jak ty Rahim i większość tobie podobnych - wy udajecie, że scena was obchodzi, ale nic nie robicie z tym kompletnie, żeby dało się uwierzyć w to, że was obchodzi mimo, że tak nie jest. Po prostu nie macie gdzie popisać lub znaleźć sobie kogoś do kłótni, aby pojeździć po jego pasji i hobby - ot cała prawda. ten sam poziom typów co amelandiule, gameboye i inni spamerzy, którzy lubią sobie pojeździć po grach w rmie, żeby poczuć się lepsi od innych - potrafią w temacie gier tworzenia niemal jedno wielkie nic ZASTĘPUJĄ więc to hejtem po tych, którzy choć próbują i mają pasję i odwagę do robienia kolejnych produkcji.

Nie różnisz się niczym od bandy spamerów z discorda, która nawet za przedstawianie gier tak na rm dicordzie w dzial do tego przedstawionym potrafi banować i hejtować łącznie z adminem prowokatorem...tam liczy się hejt na rma - nastawienie na wzajemne dupy obrabianie szczególnie tym, którzy naprawdę tworzą w rmie - przez tych, którzy nie potrafią zrobić niczego solidnego, ale by chcieli - została zazdrość. Nie ma to jak moda na jechanie pogromcy pustki i jej autora na discordzie. Mnie scena nie obchodziła i nie obchodzi - polska scena - bo moi drodzy admini forów rmowych i wasze przydupaski - zrobiliście z niej syf gdzie w większości spamerzy olewający dobre gry w rmie - kręcą sceną. Lubię po prostu odpalać gry z rma i samemu coś tworzyć i mam do tego kilka for, ale nie koniecznie te polskie, które ci niby najbardziej zainteresowani grami w rmie, a w rzeczywistości hejterzy doprowadzili do zgliszcz łącznie z adminami tych for i ich lizusami hejtującymi rma i gry w nim tworzone.Jest parę osób na polskich forach, które tworzą gry w rmie, w które gram i na ich pracę z ciekawością i zainteresowaniem czekam. Reszta totalnie jest mi zbędna. Idę grać w Hallowen Wars. https://rpgmaker.net/games/5695/ Elo.

p.s. Raszkim tworząć to multikonto tylko po to, żeby napisać to co do mnie właśnie napisałeś udowodniłeś tylko kolejny raz, że jesteś spamerem i prowokatorem szukającym kłótni i zwady - w miejscu, którego tematyka w ogóle cię nie obchodzi. To właśnie przez takich jak ty - spamerzy hejtujący rma pozbierali się w kupki, a cała reszta te fora niemal całkowicie olała - poza takimi naiwniakami jak ja, którzy jeszcze się łudzą, że warto wchodzić na te fora choćby dla gier pasjonatów rma, którzy naprawdę chcą i tworzą solidne produkcje. Jeśli uważąsz, że warto wchodzić na scenę, aby kłócić się z baranami twojego pokroju to jesteś w błędzie. Przez takich się nie chce na nią wchodzić. Discord jest dla ciebie idealnym miejscem. Nie zaprzeczaj sam sobie. Po prostu dołącz do klubu, bo to jak obchodzą cię gry w rmie i ich tworzenie już pokazałeś. Szukasz kłótni i zwad, oraz atencji wycinkami cudzych gier. To jest choroba. Jeśli ktoś myśłi, że polska scena rma mnie obchodzi - to się myli. Mi wystarczą linki do dobrych produkcji i możliwośc komentowania twórczośći autorów - jeśli uznam ją za dobrą i wartą uwagi - jako nagroda dla autorów za to, że daLI mi gry, które mnie przyciągnęły na dłuższy czas co stosuję od niepamiętnych czasów między innymi na zagranicznych sajtach o grach, oraz autorskich - dlatego że gram w gry i mam wdzięczność dla autorów za to, że zrobili coś dobrego. Konsultowanie się na polskich forach rm z bandą baranów, która ma wyj*e na gry w rmie to kompletny idiotyzm - z tymi wszystkimi przydupasami admina z gospody. TO nawet dobrze, że na gospodzie admin się od forum odseparował wraz z właśnie bandą spamerów na discorda - pokazując co naprawdę myślą o rmie i grach w nim tworzonych. Brakuje tam tylko Ozzaku do kompletu. A jak w końcu te wszystkie fora padną będę bił brawo z radości w świadomości, że miałem rację - zniszczyła je zazdrość i spam totalnych baranów, którzy mają gdzieś rma - a zmienili scenę w spamerski czat do tworzenia kłótni i kółek hejtowania twórców gier.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-18 12:57 przez XBroX.)
25-05-18 08:21
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

Tak w sumie przeczytałem całą twoją wypowiedź Xu i powiem Ci, że praktycznie w każdym akapicie pisałeś to samo. Mogłeś to jakoś streścić.

Ogólnie twoje zdanie. Pewnie możesz je mieć, ale z jedną rzeczą się nie zgodzę. Pogramca Pustki naprawdę jest średniakiem. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie pseudo profesjonalne zachowanie twórcy.

Tak naprawdę to nie sama gra się pogrążyła. To zachowanie twórcy sprowadziło na nią hejt. :roll:

Za to Pogromca Pustki 2 już wygląda znacznie lepiej.

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
25-05-18 13:33
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
XBroX Offline

Każdy twórca może reklamować swoje gry w dowolny sposób. Czat discorda zapełniony zazdrośnikami nie jest od tego, żeby nakazywać innym jak mają reklamować swoje gry łącznie z tym całym pseudo-twierdzowym gospodo-stalinowym forum.
W tym wypadku nawet forma reklamy gry i odwaga autora stały się źródłem hejtu wśród naszych rodzimych zazdrośników. Najwięcej szczekali na autora pogromcy ci, którzy najmniej czegokolwiek stworzyli, ale marzyli, że stworzą w rmie - uważając się przy tym za niewiadomo jakich ekspertów gier tworzenia, a najbardziej zazdrościli autorowi, że ma chęci i odwagę, aby tworzyć swój projekt. Oczywiście ja piszę tak tylko o ludziach z naszej sceny rma. Jak można być tak tępym, żeby pisać dziesiątki postów z hejtem jeśli nie setki pod filmikami z gry autora
? No oczywiście można i wiadomo, że jest taka osoba w tym discordowym kółku adoracji i przyszła na gospodę nie zinąd, a no właśnie z tej całej ultimy...typowy można rzec user. Amelanduil. Główna choroba tej strony jaką jest Ultima teraz poszła na Gospodę rma i discorda udawać eksperta od gier hejtując co kreatywne ambitne jednostki.

Jak zmierzyłeś czy gra jest średnia skoro na tej scenie masa projektów to ctr+c ctr+v gotowych skryptów ruby i tych samych mechanik pokserowanych z innych projektów i niekreatywnie wykorzystanych ? Jest średnia, bo autor stworzył coś sam i wygląda to nietypowo na tle reszty, ale zarazem odnotowałęś natłok mechanik ? za to, że jest średnia wg. was i autor ma chęć do autor promocji to po nim jedziecie i dajecie bany na discordzie tym, którzy się z wami nie zgadzają w tej kwestii ? Ja widzę tylko kółko wzajemnej adoracji, które hejtuje kreatywnego twórcę, który dąży do celu, bo sami zamiast zabrać się i tworzyć coś w rmie wolą odbierać chęci do działania innym, którzy robią to co oni sami by chcieli, ale brak im jaj i może wyobraźni, umiejętności ?...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-18 13:53 przez XBroX.)
25-05-18 13:45
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

Jak zmierzyłem, a no w takim sposób, że sprawdziłem jak bawię się przy tej grze, a jak bawiłem się przy innych.

Dlaczego uważam, że jest bardzo średni:
- masa błędów,
- nieczytelny interface,
- system walki, który praktycznie nie wiadomo jak działa,
- niepotrzebne zapychacze, które tylko utrudniają grę,
- głupia fabuła.

Sory, ale w gry gram od kiedy pamiętam. Można powiedzieć, że przez całe życie i wiem jak odróżnić przerost ambicji od dobrego twórcy.

XBroX napisał(a):Najwięcej szczekali na autora pogromcy ci, którzy najmniej czegokolwiek stworzyli, ale marzyli, że stworzą w rmie

Najwięcej na Haxo narzekałem ja, a jakieś tam doświadczenie mam.

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
25-05-18 15:11
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
XBroX Offline

Co do Pogromcy to akurat największy śmietnik robił Amelanduil. Wystarczy obejrzeć filmiki z gry i dziesiątki jego obraźliwych komentarzy. Spełnia się na obrażaniu kolejnego pasjonata, bo ciśnięcie po rmowiczach z Ultimy przez lata to dla niego za mało ? Boli go d*o, że ktoś zrobił do gry wszystkie mechanizmy sam, a ten typ nie potrafi zrobić nic !? Cały czas lał i leje zazdrością po ludziach, którzy mają ambicję i tworzą swoje gry od zera - bo on sam nie potrafi zrobić nic poza zrobieniem paru map. Gier nie robi !

Na tym całym discordzie Admin banował za to, że ludzie stawali po stronie autora Pogromcy Pustki. Wystarczająco świadczy o towarzystwie, które się tam zebrało.

Nadal to, że gra jest średnia nie usprawiedliwia takiego pojazdu masowego na discordzie i po autorze i po samej grze. Są gorsze gry, a tak zawistnych i zmasowanych i zazdrosnych ataków to ja jeszcze nie widziałem nigdy. Choć jeśli zastanowić się nad tym, że to właśnie towarzystwo z Ultimy przeszło na gospodę co było nie do pomyślenia - nie można się dziwić takiemu stanowi rzeczy - z największymi Ultimy szkodnikami na czele. Zanim się zebrali - nigdy takich akcji na gospodzie nie było - pełnych zawiści i zazdrości.

Nadal to, że wg. ciebie i może nie tylko ciebie gra jest średnia nie usprawiedliwia hejtu i zazdrości w stronę autora za to, że miał ochotę na różne formy reklamy swojej gry. Co wy k*a myślicie. Większość z was to tylko zazdrosne chamiska, które chciałyby zrobić choć tak dobry projekt jak zrobił Haxo, ale kończy się zwykle na paru mapkach, bo co więcej potraficie ? ale i tak już z góry macie ustalone, że będziecie rozkazywać innym jak mają robić gry i jeszcze jak je reklamować. Totalne chamstwo. Totalne dno, bo większość z was łącznie z Amelanduilami, Gameboyami i innymi przybylcami z sajtów takich jak Ultima wprowadziliście na gospodzie tylko za przeproszeniem śmietnik i prawie nic poza tym.

Niejeden tam przecież z Gameboyem na czele nie gra w ogóle gry z rma. Na forum, z którego przybył nim padło spamował o grach na konsole, a z gier użytkowników forum, z którego przybył się naśmiewał (rmxp.pl) tacy ludzie doprowadzają do upadku fora, z których przybywają i myślą, że jak przesiądą się na inne to już wszystko jest ok , bo mają kolejne miejsce do spamowania.

A jak wytłumaczysz bany na discordzie dla osób, które broniły Pogromcy Pustki tej wg. ciebie średniej gry ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-18 08:14 przez XBroX.)
26-05-18 07:55
"Pomógł" przyznał(a):
Raszkim Offline
*

Ja już nie wiem czy on mnie obraża, czy jak? X-Tech, ty masz bany za to że żyjesz, każdy ban jest uzasadniony, wystarczy, że ktoś wpisze twój nick w argumencie ;)
26-05-18 09:25
"Pomógł" przyznał(a):
XBroX Offline

(26-05-18 09:25)Raszkim napisał(a):  Ja już nie wiem czy on mnie obraża, czy jak? X-Tech, ty masz bany za to że żyjesz, każdy ban jest uzasadniony, wystarczy, że ktoś wpisze twój nick w argumencie ;)

Jak zwykle kiedy nie wiesz co napisać wolisz zrobić z siebie większego idiotę i dopisać jakieś bzdury. od tego masz scenę rma - od tworzenia spamu i zwad o czym już było pisane i każdy o tym wie. Udaje, że mu discord przeszkadza, a jedyne co robi to jeden wielki spam na forach i pozerowanie na twórce składaniem wycinków z cudzych gier o co został nie raz oskarżony. idź na discorda chwalić się grami, z których powycinałeś mapki udając, że robisz grę - już tam na ciebie czekają ozzaku aka rahim aka raszkim i kto tam jeszcze http://tsukuru.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=5996

Nie mogę się doczekać finału, który zgotują scenie obecnie ściśnięci na discordzie przybysze z Ultimy i Rmxp.pl - szkodniki i trolle, których jeszcze do niedawna większość userów TSUKURU nie tolerowało na stronie - dziękujcie łyszkiemu, że mu się coś poprzestawiało i was wpuścił xd To, że zostaliście wpuszczeni na tsukuru forum - nie czyni was mądrzejszymi po prostu bardziej zmasowanymi i zebranymi w jednej kupie - tworząc większy smród na scenie, a skoro pouciekaliście z swoich for świadczy tylko o tym jaki poziom na tych forach prezentowaliście, że poupadały - teraz robicie to samo na forum tsukuru. Niejeden z was się nie przyznaje, że jest z Ultimy z Amelanduilem na czele. Niestety tak to jest, że fora się zmieniły, ale ludzie ani trochę. Wracam na rpgmaker.neta. miłego xd

p.s. wiecie dlaczego raszkim aka rahim zmienił nick na ozzaku ? ano dlatego, że kserował gry innych ludzi i był o to oskarżany. aby sie odciąć od tego co robił postanowił sobie zmienić nick...ale coś mu się najwyraźniej nie udało xd
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-18 11:00 przez XBroX.)
26-05-18 10:40
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

Nie, żebym nie lubił dramy raz na jakiś czas, ale nie powinniście się tutaj sprzeczać. :ehe:
Bardzo bym prosił o jakąś przyzwoitość. CrashuR na przykład zachował spokój i wytłumaczył, dlaczego myśli tak a nie inaczej bez zbędnych wyzwisk.

To takie upomnienie. Nie chcę dawać wam ostrzeżeń, więc proszę o spokój. :ahoy:
Kieruję zwłaszcza do X-Techa, jako że to on najbardziej tu prowokuje.

Cytat:Zabronione jest prowokowanie sytuacji konfliktowych. Rozwiązania spraw burzących atmosferę wśród użytkowników należy szukać poza ramami forum.
http://forum.ultimateam.pl/misc.php?page=regulamin

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-18 14:37 przez Yoroiookami.)
26-05-18 14:36
"Pomógł" przyznał(a):
PInroz Offline
*

Nowy administrator Ultimy, by się przydał:roll: Ultima wtedy by ożyłabiggrin A tak przy okazji, kto nim będzie?

[Obrazek: HwOU4jc.png]

Nie mogę latać, bo stałem się kaleką placz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-18 16:24 przez PInroz.)
26-05-18 16:23
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS