Obudź się Polsko!
Aktualny czas: 14-05-26, 19:28 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Obudź się Polsko!
Amelanduil Offline
*

Liczba postów: 303

RE: Obudź się Polsko!

prypek napisał(a):Ty masz żenujące spojrzenie (bez obrazy)
"nie, sam jesteś" xD udowadniasz jedynie, że mam rację, nazywając cię niedojrzałym. Aczkolwiek w gruncie rzeczy to chyba masz rację, mam to gdzieś.
prypek napisał(a):Kogo obchodzi że, setki tysięcy ludzi wychodzą na ulice i biją się z policją.
Jak ludzie są na tyle głupi żeby wychodzić na ulicę i dostawać po buzi to jest ich wina :v Gandhi nie wychodził na ulicę w i jakoś mu się udało wywalczyć swoje.
prypek napisał(a):Kogo obchodzi że terytorium Polski zmniejszyło się o ponad 25%. Wiecie może że częsć miasta Bielska-Białej została sprzedana zagranicznym krajom.
Nigdy nie uważałem się za patriotę, jak już to przeciwnie. Dla mnie bez różnicy czy to jest Stettin czy Szczecin, dalej to samo brzydkie miasto którego nikt kogo znam nie lubi.

A z resztą, i tak bliżej mi do niemca niż polaka, więc co ja tam wiem :v

(Inb4 komentarze o tym że amel jest zdradzieckim volksdeutschem który w ogóle nie powinien żyć w tym kraju :v)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-15 22:32 przez Amelanduil.)
25-06-15 22:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Obudź się Polsko! - prypek - 25-06-15, 15:23
RE: Obudź się Polsko! - prypek - 25-06-15, 15:33
RE: Obudź się Polsko! - prypek - 25-06-15, 21:51
RE: Obudź się Polsko! - Amelanduil - 25-06-15 22:31
RE: Obudź się Polsko! - Kryzz333 - 25-06-15, 23:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS