Profesjonalizm czy amatorka?
Aktualny czas: 28-04-26, 22:45 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Profesjonalizm czy amatorka?
Matikun Offline
*

Liczba postów: 16

RE: Profesjonalizm czy amatorka?

Cytat:Profesja tudzież znaczy niby zawód
"Tudzież", "tudzież" - spójnik łączący :P.
"Tudzież" = "i".
Zadziwiający jest fakt, ze czasami nawet profesjonalni redaktorzy nie znają znaczenia tego słowa. Jak łatwo pozbyć się błędu? Nie używać tego słowa :D.

Jeżeli chodzi o covery muzyczne, raczej ich nie słucham, a szkoda. Tego pana już akurat znam, znajomy mi pokazał i przyznam, że to jest lepsze niż oryginał. Ja jednak i tak z reguły słucham profesjonalnych wykonań. Pewnie dlatego, że słucham zespołów grających alternatywę, których covery wypadają blado.
10-08-14 01:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Rave Offline
*

Liczba postów: 327

Znakomita muzyka: http://www.joshwoodward.com/#/ Nie wiem czy profesjonalka czy amatorka, ale można tego gościa muzyki używać w grach (są wersje instrumentalne), nawet komercyjnych, trzeba tylko go creditnąć.

Nie ma rzeczy niemożliwych, jest tylko brak umiejętności.
[Obrazek: UXIyBZb.gif][Obrazek: UXIyBZb.gif]

Spoiler: (Otwórz)
10-08-14 09:34
"Pomógł" przyznał(a):
Kostek Offline
*

Liczba postów: 98

Mi szczerze obojętny jest profesjonalizm cz amatorka. Jak wybieram grę to ona ma mi przynieść radość (bo o to przecież w grach chodzi) i czy to zrobił profesjonalista czy amator nie ma najmniejszego znaczenia. Jak dla mnie grę może i zrobić kot latający na keyboardzie, ważne by była dobra!

Witaj!
Znajomi nazywają mnie Kostek!

Kostek! "Urodziny" już 1 lipca 2015! http://poyters.pl/kosuro.html

Zapraszam na moją stronkę: http://poyters.pl/
03-11-14 18:38
"Pomógł" przyznał(a):
Czytaj Nol Fejs Offline
*

Liczba postów: 8

Co do coverowania muzyki, to zależy czy cover wnosi coś ciekawego, czy to po prostu próba skopiowania oryginału. Świetne covery to np. Season in the Abbys lub Smoke on the Water Acidów. Jeśli chodzi o gry: nie mam zdania, bardziej mnie interesuje jej klimat oraz grywalność, niż autor i jego doświadczenie.

Mów co tam sobie chcesz, ja i tak mam swoje zdanie, a ludzi wklejających gotowce nazywam debilami. :b
~Czytaj Noł Fejs

Mój projekt:
Spoiler: (Otwórz)
03-11-14 19:20
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS