Pan Tapir - opinie i recenzje.
Aktualny czas: 14-05-26, 17:24 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
ThrashHD Offline
*

Liczba postów: 64

Hej smiles Chciałbym zaprosić Was do polubienia nowej strony na FB Pan Tapir, na której znajdziesz:

• Ciekawe recenzje
  • Sprawozdania oraz opinie ze świata polityki
  • Relacje ze zlotów

Na co jeszcze czekasz!? Polub już dziś! Liczymy na Twoje wsparcie!

:gokulol:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-14 19:23 przez ThrashHD.)
06-09-14 19:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
arturd Offline
*

Liczba postów: 44

RE: Pan Tapir - opinie i recenzje.

Co to za zloty będą (nie wiem np. jakiś airshow, zlot motocyklowy czy jakiś 'konwent') ?
Nie lubię za bardzo polubiać czegokolwiek na FB, znajomi którzy dzień i noc czuwają na twarzoksiążce potem pytają się co polubiłem.
06-09-14 21:17
"Pomógł" przyznał(a):
ThrashHD Offline
*

arturd napisał(a):Co to za zloty będą (nie wiem np. jakiś airshow, zlot motocyklowy czy jakiś 'konwent') ?

Będą to różnorakie konwenty związane z grami/klimatami fantasy oraz SC (np. pyrkon). Czasem premiery filmowe oraz lokalne imprezy :-)

arturd napisał(a):Nie lubię za bardzo polubiać czegokolwiek na FB, znajomi którzy dzień i noc czuwają na twarzoksiążce potem pytają się co polubiłem.

Szkoda, lajkując strony możesz zbudować sobie niezły napływ informacji np. ja mam polubione Topgear, Eurogamer oraz arhn.eu, więc jestem na fali jeżeli chodzi o gaming i motoryzacje

06-09-14 23:14
"Pomógł" przyznał(a):
arturd Offline
*

Liczba postów: 44

Chidziło mi o strony totalnie z lasu o których mało kto co wie. Też lajkuje topgiry, eurosporty itd. ale co do innych to wolę trzymać dystans. Może jak w przyszłości zbudujesz coś konkretnego ze strony kto wie..
07-09-14 14:54
"Pomógł" przyznał(a):
ThrashHD Offline
*

(07-09-14 14:54)arturd napisał(a):  Chidziło mi o strony totalnie z lasu o których mało kto co wie. Też lajkuje topgiry, eurosporty itd. ale co do innych to wolę trzymać dystans. Może jak w przyszłości zbudujesz coś konkretnego ze strony kto wie..

Stronka jest z lasu gdyż jest tworzona hobbystycznie, po szkole w czasie wolnym razz Topowe giry mają swoich ludzi od postów na stronę a ja robię wszystko sam i jednocześnie muszę też wykonywać inne obowiązki :-|

Weź pod uwagę to, że żeby zrecenzować grę/film/książkę muszę ją najpierw przejść/obejrzeć/przeczytać. To też wymaga czasu ;-)

07-09-14 16:28
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS