X-Tech
Liczba postów: 876

|
RE: Szkodliwa dla forum opcja - Spoiler
umiesz nie zadawać głupich pytań ignorując co pisałem wcześniej ?
Cały ten temat jest o wpływie spoilerów na zainteresowanie grami , które na nie zasługują odkąd istnieją spoilery, a nie o twoim "ostatnio" skutkiem czego jest małe zainteresowanie nimi względem gier, które zasługiwały na zainteresowanie, a reklamowano je bez idiotycznych spoilerów utrudniających ogarnięcie całości i regularne jej śledzenie. Objawiało się to tym, że nie tylko w dobrych grach było więcej postów ;p
nie pisz takich idiotyzmów to oczywiste. Pisząc o docenieniu mam na myśli zainteresowaniu na jakie zasługuje dana gra ze strony wielu osób, a nie o poziomie gry jako takiej. Przy spoilerach wiele osób oleje większość gier dobrych, bo nie będą skłonne zainteresować się nimi bardziej, bo na wstępie już zapowiedź nie przyciąga wygląda jak czarny blok i pozbawiony ciekawych informacji. Nawet jak treść pod tagami się zmieni na lepszą taka osoba już się o tym nie dowie, bo mało jest osób, którym będzie się chciało po raz drugi z tym babrać. Ogólnie porażka. Pogratulować strategii a tagi spoiler dalej działają jak działały. XD
Jeśli ja naprawdę muszę coś jeszcze więcej tłumaczyć na ten temat to tylko znak, że ja nie mam z kim i do kogo tu pisać w tej sprawie XD Najwyraźniej ta głupawa idea jest metodą na oryginalność XDDDD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-14 14:57 przez X-Tech.)
|
|
| 16-02-14 14:53 |
|
| "Pomógł" przyznał(a): | |