Twine - program do paragrafówek
Aktualny czas: 14-05-26, 21:40 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Twine - program do paragrafówek
Adeptus Gedeon Offline
*

Liczba postów: 2

RE: Twine - program do paragrafówek

Cytat:Dosyć ambitny projekt :co: większość osób chyba nie ma cierpliwości pracować nad czymś przez dwa lata. :klaszcze:
To nie kwestia ambicji ani cierpliwości tylko brak czasu. Przez jego większość jestem albo zajęty, albo na tyle zmęczony, że nie mam ochoty zajmować się bardziej skomplikowany projektami (akurat teraz mam nieco luźniejszy okres) więc gdybym nie rozkładał "twórczości" na lata, to niczego bym nie skończył. I tak mam parę rzeczy rozgrzebanych gdzieś tak od ośmiu lat...

Cytat:Może to dziwnie tak o tym wspominać, ale jakiegokolwiek rodzaju screeny zachęciłyby ludzi nieco bardziej. :ehe:
Szczerze wątpię. TWINE to edytor gier tekstowych i "Grób pobielany" jest (będzie) grą tekstową (oczywiście, w TWINE można dodawać ilustracje i jak wspomniałem w treści chciałbym zilustrować tę grę, ale to jest pieśń przyszłości), więc chyba nie ma sensu wklejać screenów zawierających sam tekst ;)

Tym niemniej dzięki za odzew! Skoro złapaliśmy już kontakt - chętnie bym się zapoznał z twórczością forumowiczów. Możecie mi polecić, jaką z "tutejszych" gier warto byłoby wrzucić na ruszt na początek?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-01-17 00:44 przez Adeptus Gedeon.)
29-01-17 00:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Twine - program do paragrafówek - Adeptus Gedeon - 29-01-17 00:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS