Asgun
Aktualny czas: 28-04-26, 06:54 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Asgun
Amelanduil Offline
*

Liczba postów: 303

RE: Asgun

Adrapnikram napisał(a):Aż mi się X-Tech przypomniał.
Ty w sumie to się zgadza, też ciągle w kółko o tym samym pieprzy xP
10-12-15 00:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
ShiroĒsu Offline
*

Liczba postów: 42

HaxoTV bez urazy ale faktycznie robisz się drugim X-Techem, innymi słowy prawisz z sensem tylko niepotrzebnie wytykasz jedno i to samo gdzie tylko się da i niekiedy zbytnio się rozpisujesz.
W ten sposub zamiast przyciągać do podanych przez siebie rozwiązań robisz z siebie pośmiewisko. sad

Wygaśnie

Jeżeli myślisz że czegoś nie osiągniesz, masz rację niczego nie osiągniesz tak myśląc.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-12-15 14:37 przez ShiroĒsu.)
10-12-15 14:03
"Pomógł" przyznał(a):
krakoman Niedostępny
*

Liczba postów: 125

Co do gry: grałem, podoba mi się, mapping mógłby być lepszy, ale grafiki są ok.

HaxoTV napisał(a):Podsumowując,(...) uważam, że RPG Maker XP ma potencjał, ale jest marnowany przez właśnie takie podejście ze strony wielu użytkowników, którzy na nim pracują.

Podsumowując, jest wiele osób z potencjałem, ale jest on krytykowany przez takich ludzi jak "HaxoTV" który uważa, że aby gra była dobra musi mieć swoje grafiki, bo inaczej twórca to leń i amator xD

HaxoTV napisał(a):Ja rozumiem brak czasu, zdolności
Twoje zdolności za to są na bardzo "wysokim" poziomie. Ale to tylko MOJE ZDANIE (grafika "Pogromcy Pustki", a szczególnie postacie wyglądają okropnie, w porównaniu do znienawidzonych przez ciebie grafik RTP).

PS.
Pierwsze wersje League of Legends korzystały z grafik Warcrafta, więc ludzie z Riot Games to amatorzy bez zdolności graficznych...

Aktualny projekt:
Brak
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-16 16:55 przez krakoman.)
09-02-16 16:53
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS