[Demo] Roland-Narodziny Wojownika
Aktualny czas: 28-04-26, 18:39 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Ankieta: Czy podoba Ci się zarys tej gry?
Tak
Nie
[Wyniki ankiety]

Odpowiedz 
[VX] [Demo] Roland-Narodziny Wojownika
xLokson Offline
*

Liczba postów: 57

RE: [Demo] Roland-Narodziny Wojownika

(05-03-14 17:21)GamesBytes napisał(a):  No jak na pierwszy projekt to idzie Ci całkiem nieźle.
Mam małe zastrzeżenia co do drugiej mapki:

-`Kuchnia` - za dużo tam dałeś tych przedmiotów. Strasznie po rozpaćkane.
Ponad to akcesoria, które wiszą na ścianie moim zdaniem powinny być koło siebie.
Niżej jest rodzinny stół. Ta matka, to mam rozumieć, że siedzi na krześle.
Jedziemy niżej: (czy ten screen się w końcu załaduję?!) Dobra: albo nie dałeś pełnego screena, albo po prostu pełen nie chcę mi się załadować. Pomijamy. Idziemy w prawo: ten ciuch; moim zdaniem tam nie pasuję. Obraz jeden blok w prawo. Jedziemy do góry: Tamten obraz zdecydowanie dziwnie wygląda. Albo daj tam trzy okna, albo nie wiem.
Reszta mapek, ok :)

Sorka, że tak się czepiam - nawet tak drobnych szczegółów. Ale chcę żeby ta gra wyszła jeszcze lepiej. Wtedy będziesz uważany za "porządnego" twórce gier RM, i nie skończysz jak ja. Pozdrawiam. Życzę miłego, dalszego tworzenie gry...

Dzięki za rady. Co do tego " Ciucha " to jest on potrzebny, Jest to zdarzenie dzięki któremu zyskujemy 2 przedmioty.
05-03-14 17:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: [Demo] Roland-Narodziny Wojownika - xLokson - 05-03-14 17:57

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS