Farath
Aktualny czas: 28-04-26, 20:27 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Farath
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Farath

Nie chce zniechęcać, bo podejrzewam, że gra może być dobra, ale po screenach tego nie widzę...po zapowiedzi też nie. Za mało screnów z rozgrywki i za mało informacji.

Nic nie widać na tych screenach...widze VXową skrajną 8bitową jrpgowatość, ale kolorystycznie mi się nie podoba (to co widze na screenie z gry - kolory mi się gryzą). Na takich grafach (w stylu vx ace) oczekuję od projektu sporo radochy i humoru/ spójności klimatu. Czy to mi się spodobało co widzę na screenach ? Nie, bo nie czuje tu nic z klimatu w tej całej zapowiedzi, bo wiem jak wygląda Septera , w którą nie grałem, a tutaj graficznie klimat jest bardziej jak z final fantasy jak na nesa, ale jednak jrpg i septera to coś sobie bliskiego. Wykonanie jednak kolorystyczne dopasowanie grafik powinno zostać zmienione. Powinieneś pomyśleć nad spójnością grafiki. Mapa, oraz ekran tytułowy wyglądają jak z jakiejś gry 3-d crpg natomiast ekran gry jak z konsolowego jrpg.

Spróbuj to wszystko jakoś ciekawie przedstawić...Więcej info i screenów - wyraźnych.Szczególnie screeny z ciekawych akcji w grze.

Wypadałoby, żeby ktoś kto nie gral w Septerę mógł ogarnąć łatwo co się tutaj dzieje odpalając samą grę - rozumiesz - bez czytania tego wyjaśnienia.

Nie przekreślam projektu, ale uważam, że można osiągnąć więcej robiąc własną grę co najwyżej inspirując się trochę elementami tego co ciebie w jakiejś grze zajarało.

Nic tu nie ma. Opisów mechaniki itd. Jest sama fabuła...Pustooo
Screeny są niewyraźne, jest ich mało i wyglądają przez te rozmazania brzydko (kolorystycznie mi do siebie nie pasują i stylowo). Brak spójności grafy i dopasowania jej do siebie mi tu nie za bardzo pasuje.
Ta zapowiedź nie przyciąga wizualnie - może odpychać.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-10-14 19:01 przez X-Tech.)
08-10-14 18:45
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Farath - Hobar - 30-09-14, 21:25
RE: Farath - X-Tech - 08-10-14 18:45

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS