Guild Wars 2 za darmo!
Aktualny czas: 14-05-26, 20:27 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Guild Wars 2 za darmo!
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

serce Guild Wars 2 za darmo!

Guild Wars 2 jest jednym z najnowszych MMORPG i (według mnie) jednym z najlepszych jakie istnieją. Grę trzeba kupić, ale jest zdecydowanie warta swojej ceny. smiles

Przez cały tydzień (25.09.2014 - 01.10.2014) można grać w Guild Wars 2 całkowicie za darmo. Jeżeli ktokolwiek jest ciekawy jak wygląda gra, polecam spróbować. smiles
Dodatkowo, przez cały tydzień Guild Wars 2 jest tańsze o 50%. Podejrzewam, że to z okazji dosyć dużych zmian jakie ostatnio wprowadzili.

Dla ciekawych - link:
https://register.guildwars2.com/trial?ci...lobal:40::
Lub po prostu:
https://www.guildwars2.com/en/

Zalety Gry:
- "Personal Story" to jeden z elementów, które inne MMORPG nie mają. Pozwala na lepsze poznanie świata, w którym się znajdujemy i oferuje przyzwoite nagrody. Oczywiście można przechodzić ze znajomymi.
- Prawdziwie otwarty świat, niewidzialne ściany zwyczajnie nie istnieją, możemy wskakiwać na co tylko chcemy. :kiti:
- Luźna kontrola, może być nieco trudna do przyzwyczajenia dla tradycyjnych graczy gier MMO, ale czyni rozgrywkę bardziej...żywą.
- Duży wybór ciuszków i kolorów dla waszych postaci. Ciężko o znalezienie kogoś podobnego do ciebie.
...

Tak, jest więcej, ale mi aNET nie płaci za reklamę. :lol2: Chciałem jedynie zachęcić innych do wypróbowania gry, bo sam miałem z nią dużo zabawy. smiles

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-14 09:52 przez Yoroiookami.)
25-09-14 09:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS