Strażnik FULL
Aktualny czas: 07-12-24, 21:20 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Strażnik FULL
Dawidron Offline
*

Liczba postów: 1

Strażnik FULL

Po latach trudu udało mi się ukończyć ten wszechmocny wspaniały projekt zwany "Strażnikiem"!
Fabuła gry jest dosyć prosta i jak w wielu grach bywa wystarczy uratować świat.To zadanie przypada naszemu tytułowemu strażnikowi...
Zapraszam więc do gry!
Screeny:
Spoiler: (Otwórz)
Link do gry:
https://mega.co.nz/#!bF1y2QII!AajwhryjyT...e49B9Iqb4M
29-08-14 00:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

RE: Strażnik FULL

Brawo :klaszcze: a na pewno nie chcesz jeszcze raz przejrzeć dialogów? :ehe: Na screenach widać kilka błędów.

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
29-08-14 10:06
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Wiem tylko tyle, że ta gra to syf, który został zrobiony dla porażek RM tym razem widzę autor poprawił błąd ortograficzny w tytule, ale nie będę owijał w bawełnę. Syfiasta marka nie zachęca, by to odpalić niech ktoś przekona, że warto to w ogóle pobrać na dysk. Nie widać postów odkąd temat tu leży, więc albo ludzie myślą podobnie, albo niektórzy pobrali i nie jest to warte komentowania.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-09-14 18:44 przez X-Tech.)
13-09-14 18:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Szymkim213 Offline
*

Liczba postów: 75

Powiem tylko tyle:
Muzyka: Nawet dobrze dobrana ale nie pasuje do RPG więc ocena idzie w dół.
Fabuła: [WTF?!] fabuły tutaj zbytnio nie opisano więc ocena idzie w dół.
Zdarzenia: [po co ja to opisuje ni wim xD] W zdarzeniach prawie nie ma przełączników [chyba]
więc ocena idzie w dół.
Zadania główne i poboczne : Zadanie z dziadkiem można je robić ile chcemy więc ocena idzie w dół. :)
Brak więcej zadań jedynie to te z dziadkiem i te główne jedne.
Mapping [naprawde nie dopracowany >_< ! ] O mapingu nie wspomnę!
zakończenie:
Pomysł jest dobry ale jak z MineVine źle zrobiony.
Nie można gry przejść bo jest taka wyspa na którą nie możemy się dostać.
Moja ocena: 1 [podpowiedź: Popraw to wszystko w dwójce [jeżeli będziesz robił!] a może wyjdzie lepiej tak jak w: MineVine v. 0.0.3 :3
01-10-14 16:06
"Pomógł" przyznał(a):
Polydeuces Offline
*

Liczba postów: 1

Ach... "Słynny" Strażnik. Do pierwszej rozgrywki podchodziłem dosyć sceptycznie, jednak gierka jest całkiem przyjemna. Dla niektórych błędy ortograficzne mogą być powodem smutku, dla mnie jednak każdy taki drobny błąd to uśmiech na twarzy. Humor nie należy to zbyt wyrafinowanych, fakt. Jednakże polecam gierkę, tam na poprawę humoru. W tym sprawia się znakomicie.
22-06-15 09:46
"Pomógł" przyznał(a):
HING Offline
*

Liczba postów: 17

Jejciu, w końcu mogę to napisać, bo wybaczcie ale nie wytrzymam :')
Szymkinie z całym szacunkiem, ale skoro już oceniasz czyjeś gry, zważ czy twoje są godne podziwu wśród ludu. Na podstawie MineVine, czy jakąkolwiek ona tam nazwę nosi, stwierdzam , iż najpierw nad swoją fabułą byś popracował. Już dajmy sobie spokój z głupią punktacją, tylko dajmy więcej wskazówek aby czyjaś gra lepiej wyglądała.
Szymkim213 napisał(a):Mapping [naprawde nie dopracowany >_< ! ] O mapingu nie wspomnę!
Jak widzisz, nawet porządnie nie potrafisz napisać oceny, więc tego nie rób więcej, bo choć udzielam się na tym forum dość rzadko, to nie znaczy, że go nie przeglądam i nie bolą mnie oczy jak czytam twoje komentarze ;') Szymkinie, tutaj zakończe, bo nie chcę przenosić tematu na twoją grę, bo więcej tego tekstu by na forum wyniosło, naucz się jeszcze screeny wstawiać, a wszystko powinno by pójść w dobrym kierunku, aby twoje gry dawały przykład innym, pomyśl nad moimi słowami ;)
23-06-15 18:09
"Pomógł" przyznał(a): Avaron
HaxoTV Offline
*

Liczba postów: 92

Mega! Tylko tyle powiem :)

10-12-15 19:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Dawidronv2 Offline
*

Liczba postów: 4

Witam! (stworzyłem kolejne konto ponieważ do tamtego zapomniałem hasła z UF i e-mila gdzie jest przypisane)

Ta gra to jeden wielki żart, wszelkie błędy ortograficzne są popełnione celowo. Gra nie została zrobiona pod "Porażki-RM'a" gdy ją robiłem nie wiedziałem że takie coś istnieje. Gra ma na celu wyśmiać (oczywiście z przymrużeniem oka) wszystkie sztampowe gry RPG na tym forum, co nie znaczy że nie lubię waszych produkcji, wręcz przeciwnie czekam na kilka tytułów. Gdy ją robiłem wiedziałem że nie będzie budziła zbytniego entuzjazmu ale o to między innymi chodziło. Kilka osób pisało że ta gra to legenda, na kanale Angiusa jest to najpopularniejszy film z "Porażki-RM'a" jaką nagrał i to na niej śmiał się najwięcej, a to był mój kolejny cel wywołać uśmiech. Dla mnie ta gra odniosła zamierzony efekt i sukces w społeczności. Jestem dumny z mego dzieła! I tak mam w planach zrobić drugą część ale nie wiem kiedy ujrzy światło dzienne. A jak ci się nie podoba Strażnik to trudno.

Pozdrawiam ;)
04-09-16 21:10
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS