Thief's Chronicles DEMO
Aktualny czas: 20-06-25, 21:41 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Thief's Chronicles DEMO
Kostek Offline
*

Liczba postów: 98

RE: Thief's Chronicles DEMO

Sorki ale będę dosyć krytyczny. Na początku gry niczego się tak naprawdę nie dowiadujemy, po co to wszystko robimy. Pierwsze zadanie jest rozwalające, gdzie wchodzimy do super ekstra strzeżonego sejfu w którym jest giga dziura... Troszkę to nielogiczne. No ale najbardziej są denerwujące te końce map które wskazują na przejścia których zwyczajnie nie ma i przez to mnie ciągle ci strażnicy zabijali. Doczytałem się na początku aby często zapisywać swoje postępy, tutaj piszesz by tak nie robić, no ale po przejściu tej pierwszej misji, wywaleniu błędu... odechciało mi się. No ale nie licząc tych błędów gra jest spoko poza tym że jest nudna, może przez to ze nie lubię takich klimatów, no nie wiem. Popraw przede wszystkim ten błąd ze skryptami, inaczej gra nie ma sensu skoro ją wywala co chwilę...

Witaj!
Znajomi nazywają mnie Kostek!

Kostek! "Urodziny" już 1 lipca 2015! http://poyters.pl/kosuro.html

Zapraszam na moją stronkę: http://poyters.pl/
04-05-15 12:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
krakoman Niedostępny
*

Liczba postów: 125

Kostek napisał(a):Popraw przede wszystkim ten błąd ze skryptami, inaczej gra nie ma sensu skoro ją wywala co chwilę...
Jest to poprawione już w pełnej wersji.

Kostek napisał(a):Na początku gry niczego się tak naprawdę nie dowiadujemy, po co to wszystko robimy.
Bo tak jak pisałem w opisie fabuły, jesteśmy tylko pionkiem do wykonywania zadań (później jednak nasz bohater chce zemsty, lecz jest zmuszony dalej robić zlecenia).

Kostek napisał(a):Doczytałem się na początku aby często zapisywać swoje postępy, tutaj piszesz by tak nie robić, no ale po przejściu tej pierwszej misji, wywaleniu błędu... odechciało mi się.
Teraz są częste "checkpointy" :)

Tak więc, przyznaję się...demko było pełne niezałatanych błędów i niedociągnięć (dlatego je usunąłem). Wszystko co tu wymieniłeś zostało już dawno poprawione :D

PS.
Nowy screen :) Przedstawia on tę samą mapę, w dwóch różnych etapach gry.
[Obrazek: 1q5sy290thaq_t.jpg]

Aktualny projekt:
Brak
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-15 16:31 przez krakoman.)
04-05-15 16:10
"Pomógł" przyznał(a):
Avaron Offline
*

Liczba postów: 213

Mapa mi się nie podoba las jest mało gęsty a nagle staje się idealnie zapełniony (Ta linia drzew po prawej stronie)

I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unknown to death.
Nor known to life.
Have withstood pain to create many weapons.
Yet, those hands will never hold anything.
So as I pray, "Unlimited Blade Works."
04-05-15 20:11
"Pomógł" przyznał(a):
Kensei Offline
*

Liczba postów: 15

^ Mała podpowiedź do uwagi wyżej.
Najlepiej temu przeciwdziałać stopniowo zagęszczając las, a na końcu nie robić równej linii drzew, tylko starać się żeby co drugie drzewo było na tej samej linii. Tam, gdzie las jest gęściejszy lepiej użyć tych większych choinek, bo można na nich uzyskać fajny efekt - rosnących w grupie.

http://pics.tinypic.pl/i/00661/pb4n3bcdlu1b.png

Na screene są tylko drzewa, bo tylko to chciałem pokazać ;)

P.S. Gimp to czyste zło >.< 10 minut szukania odpowiednich opcji, żeby przyciąć screena...

Shamo AMV
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-15 16:19 przez Kensei.)
05-05-15 15:57
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS