PAMPAMPAM. Chętnie oceniłbym całą grę i napisał jakąś małą recenzję, ale... nie da się jej przejść. Chyba. No ale wszystko po kolei.
#1 - Leciałem główny wątek. No i musiałem ogarnąć klucz od tego całego kota. Ok. Dodam tylko, że wcześniej musiałem znaleźć dla niego skrypt. No i idę to kota, a on mi o skrypt truje. No ok, ja tu przyszedłem po klucz, póki co chciałem olać Twoje zadanie poboczne :/ Ale dobra, chcesz to będziesz miał. Ogarnąłem skrypt, oddaje mu, zadanie wykonane. Teraz musisz dać klucz sierściuchu. No i chcę do kota podbić, ale... nie mogę. Mogę na niego wejść, mashuje spację wokół niego, na nim i nic. Przeszukałem trochę miasto, myślę może pojawił się gdzieś event kota w innej lokacji, ale nic nie znalazłem. Zapodaje screen.
To najważniejszy błąd (chyba, może czegoś nie ogarniam i wszystko jest zamierzone), który znalazłem i uniemożliwia dalszą grę.
#2 - Tutaj sam screen chyba wyjaśni sprawę.
#3 - W kuźni (Unlimited Bladeworks - czyżby inspiracją serią Fate?) leży sobie kupka jakiegoś żelastwa. Podchodzę, klikam akszyn batton i pach, okazuje się, że to wiaderko. Czy beczka. Czy coś. Nie mogę tego dotykać, bo kowal mi nie pozwala. Dołączam ss'a.
Daj znać jak naprawisz, chcę skończyć, wtedy napiszę co myślę o gierce :D