VX nie rozpoznaje gry
Aktualny czas: 26-05-26, 00:59 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[VX] VX nie rozpoznaje gry
Pokuta Offline
*

Liczba postów: 46

RE: VX nie rozpoznaje gry

Dobra, zadziałało w większości :)
Odzyskałem mapy (bez nazw) i questy, czyli to co najważniejsze ;)
Mapy niestety będę musiał od nowa ponazywać ale to się da zrobić.
Niestety przy próbie odzyskania skilli, klas postaci, przedmiotów, broni i zbroi nie dało się tego zrobić, po prostu wyrzucało jakiś błąd. Udało mi się odzyskać odrobinkę dzięki przekopiowaniu z backupu który zrobiłem jakiś czas temu, niestety nie było tam większości skilli.
Liczy się jednak to, że odzyskałem mapy i questy, bałem się, że całe ostatnie 15 dni pójdzie w diabły (bo 15 wcześniejszych udało mi się odnaleźć gdzieś jako backup na dysku :P) ale na szczęście tak się nie stało :)
Dzięki za pomoc :)

PS: Zastanawia mnie jednak co mogło być przyczyną takiego problemu, wcześniej VX nie robił praktycznie żadnych problemów. Przypomniałem sobie, że wczoraj, podczas tworzenia ostatniej mapy mignął prąd i komputer się wyłączył (potem już go nie uruchamiałem bo i tak miałem kończyć), może to spowodowało awarię w RPG Maker? Przed wyłączeniem się komputera udało mi się zapisać projekt ale jak widać coś się pomieszało i żaden z nowszych plików nie działał.

Nauczyło mnie to jednak by co wieczór robić backup plików :P
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-14 14:40 przez Pokuta.)
12-08-14 14:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
VX nie rozpoznaje gry - Pokuta - 12-08-14, 12:44
RE: VX nie rozpoznaje gry - Deuce - 12-08-14, 14:22
RE: VX nie rozpoznaje gry - Angius - 12-08-14, 14:25
RE: VX nie rozpoznaje gry - Pokuta - 12-08-14 14:37
RE: VX nie rozpoznaje gry - X-Tech - 13-08-14, 20:38
RE: VX nie rozpoznaje gry - Pokuta - 15-08-14, 15:57

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS