Elementy Tilesetów by Ayene
Aktualny czas: 28-04-26, 23:00 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX / VXAce] Elementy Tilesetów by Ayene
Ayene Offline
*

Liczba postów: 758

RE: Elementy Tilesetów by Ayene

@DK, no jeszcze nad wariacjami trawy i drogi nie myślałam. W ogóle jakoś oddalam pracę nad tymi elementami, bo i wiele "traw" dostępnych jest w sieci. Nie ma sensu więc tworzenie nowych, bo będą się różniły kilkoma pikselami. No ewentualne udziwnienie w ścieżkach. Ech... nie wiem, może coś wymyślę przy pracach nad nową grą :roll:
No ta "piaszczysta ścieżka" to po prostu inny odcień trawy.

Nie za bardzo rozumiem, o co chodzi w pełnymi tile'ami szafek. To tylko zestawy do prezentacji, można sobie wyciąć np. dwie wedle uznania.
Przedmioty z szafek to zwykłe elementy powycinane z RTP, więc wystawiać ich raczej nie trzeba. Ale z pomysłu na szyby skorzystam ;-)

Heh... nie mam takich szafek w domu smiles Po prostu je wymyślam. Ale też ciekawe. Następnym razem spróbuję odwzorować swoje...

No toż wiadomo, że te szafki nie będą się Tobie podobać. Nie trudno zauważyć, że nie jesteś miłośnikiem VX-owego stylu :aww:

@Leoś, tak pamiętam :aww: Ale jako że nie cierpię klimatów westernowych to i się za to na razie nie biorę. Cóż mogę napisać... przemyślę :ehe:

[Obrazek: aye_furniture_pres.png]
06-11-13 22:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Elementy Tilesetów by Ayene - Ayene - 06-11-13 22:08

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS