Closed-Zone
Aktualny czas: 28-04-26, 18:27 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Closed-Zone
Sett Offline

Liczba postów: 21

Closed-Zone

[Obrazek: covv.png]

Witam, prezentuje mój drugi projekt. Tym razem w klimatach post apokaliptycznych. Pierwszy projekt okazał się niewypałem dlatego teraz postanowiłem zrobić coś co odpokutuje moje grzechy za nieudany projekt.

[Obrazek: 3inm.png]

Jest rok 30 Salvation (Ocalenie) Oznacza to że równo 30 lat temu wszystkie mocarstwa użyły swoich zapasów broni chemicznej i biologicznej do zniszczenia samych siebie. Ludzkość jaką pamiętacie została unicestwiona w trzy miesiące. Metropolie jak New York, Moskwa, Londyn, Bangkok zostały jedynie miejscem skrycia ICH. Kim są ONI? Nikt nie wie. Krąży plotka że to anioły wysłane przez Boga do unicestwienia pozostałości ludzi, inni zaś mówią że to mroczne postacie atakujące znikąd. Atakują w małych grupkach, lecz niezwykle skutecznie. Najpierw znika tył, obracasz się, a tu zostaje mała plama krwi. Potem... zaczyna się jazda... Jestem Kseon. Jestem jednym z Death Ghost! Mamy jedzenie, wodę i schronienie. Nie jesteśmy zwykłymi ocalonymi którzy chcą odbudować wszystko. Jesteśmy jak jeźdźcy mroku szukający zemsty na tych którzy odebrali życie niewinnym. Przyłącz się do nas! A zadbamy o Ciebie...

[Obrazek: zptn.png]
Kseon - główny bohater
Kseon był trudnym dzieckiem. W wieku 15 lat jego rodzice zginęli na wspinaczce i trafił pod opiekę babci alkoholiczki. Mając 16 lat stanął pierwszy raz przed sądem za narkotyki i pobicie, a w wieku 17 lat skończył w poprawczaku. Tam dostał lekcji życia. Pobity, poniżany nie raz. Wypuszczony po dwóch latach poszedł do liceum chcąc się kształtować i zmienić życie. Lecz przestępcza przeszłość dała o sobie szybko znać. Jako specjalista od broni palnej pracował jako pomocnik wielkiego barona narkotykowego i handlarza śmiercią Ernesto Che Gueva. Gdy nadszedł czas pisania matur doszły pierwsze słuchy o wojnie i użyciu broni chemicznej. Wtedy Kseon zabił swojego zwyrodniałego nauczyciela, tak zaczęła się jego walka ze światem.

Eksonus - szef
Eksonus był tutejszym szeryfem. Jest bardzo opanowany, jednak bardzo często krzyczy aby podnieść człowieka na duchu. Szefem grupy Death Ghost został przypadkowo, nie chcąc przecierać się przez nowy okrutny świat zaczął koło siebie zbierać ludzi, tak powstała najlepsza grupa w mieście De Purpose.

Joes- postać poboczna
Joes jest bardzo dobrym zwiadowcą, jest bardzo leniwym osobnikiem. Jako zwiadowca bywa bardzo niecierpliwy a jego większość ataków jest powodowana impulsem.

Niedługo pojawi się więcej postaci

[Obrazek: t0xc.png]

[Obrazek: 85rd.png]

[Obrazek: sgw8.png]
  • Dziennik Zadań.
  • Voice Acting.
  • Idealnie wpasowana ścieżka dźwiękowa.
  • Niebezpieczny świat.
  • Post apokaliptyczny klimat.

[Obrazek: 2y8n.png]
  • Nowy ekran tytułowy by Parasite
  • Kbç@ Action Weapon System by by Kbç@
  • Dynamic Lighting Module (Thomas Edison VX) by Marc
  • Paragraph Formatter (VX) by modern algebra
  • Quest Journal by modern algebra

[Obrazek: t1lm.png]
Tworzenie gry: Sett ( VenUserOne )
Treść fabularna: Sett ( VenUserOne ), Assasmine
Podkładanie głosu: Pawlik, Yeruzr, Nouwak

Niedługo więcej informacji.
15-09-13 04:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Hubertov Offline
*

Liczba postów: 86

RE: Closed-Zone

Fajnie się zapowiada ;-)

Zdradzisz może, czy Kseon będzie dalej ćpał? Czy może tylko handlował?
25-11-13 20:15
"Pomógł" przyznał(a):
Multi0 Offline

Liczba postów: 163

Dilował jak już ;) Zapowiedź fajna, w sumie nie specjalnie moje klimaty ale wporządku :)
Zagram jak wyjdzie :)
26-11-13 19:22
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
PaC Offline
*

Liczba postów: 34

Podoba mi się :) Pewnie zagram.
26-11-13 21:01
"Pomógł" przyznał(a):
Rave Offline
*

Liczba postów: 327

Fajnie się zapowiada, ale musisz nieco nad nazwami popracować, bo są śmieszne dla człowieka bardziej obeznanego ze światem.

Ernesto Che Gueva? Jakiś krewne Che Guevary? De Purpose? The Purpose? Jaki jest cel takiej głupiej nazwy?

Ogólnie klimat fajny, wszystko się fajnie zapowiada, do mapek na screenach też się nie mogę uczepić, tylko obawiam się że te nazwy wszystko popsują.

Nie ma rzeczy niemożliwych, jest tylko brak umiejętności.
[Obrazek: UXIyBZb.gif][Obrazek: UXIyBZb.gif]

Spoiler: (Otwórz)
26-11-13 21:02
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS