Zapowiedź Strażnika II
Aktualny czas: 14-03-25, 04:47 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Zapowiedź Strażnika II
Dawidronv2 Offline
*

Liczba postów: 4

kartka Zapowiedź Strażnika II

Witam! :)

Jakiś czas temu zacząłem pracę nad Strażnikiem II. Ta część będzie się różnić od poprzedniej przede wszystkim dlatego że gdy robiłem pierwszą miałem jakieś 16 lat dziś mam 21 i humor z błędami ortograficznymi aż tak mnie nie śmieszy, ale to nie znaczy że gra będzie tego pozbawiona.

Fabuła toczy się w około naszego strażnika który został wrobiony w posiadanie Miruchuanen i wsadzony do więzienia na 3 lata. Swoją karę spokojnie odsiedział i wyszedł na wolność ale odebrali mu prawa do wykonywania zawodu Strażnika. Jego celem jest odzyskanie praw do wykonywania zawodu, odkrycie kto go wrobił i dlaczego.

W drugiej części będą poukrywane rzeczy które odblokują zadania poboczne, walka z potworami też nie będzie należeć do najłatwiejszych, exp pozyskuje się za zabicie potworów i zadania które się wykona. Będzie dużo lokacji a co za tym idzie system teleportów, na łamigłówki żeby otworzyć drzwi czy coś innego też się znajdzie miejsce.

Plany są ciekawe ale wymagają dużo pracy, wersje Demo przewiduje na Styczeń/Luty 2018 roku. Gra potrwa jakieś 6 do 8 godzin wątku głównego, nie liczę tu zadań pobocznych.

Pozdrawiam! :)
01-06-17 15:23
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

RE: Zapowiedź Strażnika II

Nie wierzę. Legendarny Strarznik powraca? smiles
Nie wiem w sumie czego się spodziewać, kiczu czy znacznej poprawy.
Tak czy inaczej jestem ciekawy.

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
08-07-17 23:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS