Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete
Aktualny czas: 28-04-26, 19:12 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete
OzzY Offline
*

Liczba postów: 26

RE: Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete

Viuu napisał(a):Co do OzzY'eigo - całkiem zabawne, że miał mi za złe pojechanie jego gry. Teraz jednak on robi to samo tylko zwyczajnym hejtem a nie uzasadnioną krytyką. Ciekawe podejście trzeba przyznać ^ ^

Co do samej gry... moja mania estetyki nie pozwala mi w to zagrać niestety x.x
Twoja wypowiedź w temacie Huntera nie wprowadza akurat nic to, że nie podoba Ci się Pierwszoosobowa kamera to jest jedynie problem Twój. Gra nie podoba mi się bo dla mnie okładka książki, jest bardzo ważna. Sposób w jaki ta gra jest serwowana nie jest dla mnie w żaden sposób przekonująca więc oceniłem po czym widzę.

Ayene napisał(a):OzzY, ale serio? Grę w ogóle włączyłeś, czy sugerujesz się ponoć - w większości typowym dla płci brzydkiej - fallicznym kształtem zwiczy. Ogromny plus dla Zwiodimusa (Rubicante) za stworzenie ciekawego świata. Zresztą, choć Noruj sam nie wskazał, może ta recka Ciebie przekona :arrow: http://goniecrm.pl/recenzje/zwicze.html
Tak jak wyżej odpisałem Viuu nie podoba mi się okładka w żaden sposób nie zachęca do przedstawionej historii. Gdyby całość grafik była zrobiona w M$ Paint to z wielką chęcią bym zagrał.
03-07-13 13:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Zwicze Opowieści cz 1 Powrót Króla Wersja: Complete - OzzY - 03-07-13 13:38

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS