Fabuła
Aktualny czas: 28-04-26, 20:57 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[VXAce] Fabuła
Revlis Offline
*

Liczba postów: 266

RE: Fabuła

Amelanduil ma racje (o to mi chodziło gdy pisałem o rosyjskim akcencie). Pomysł z fałszywą rodziną jest dobry, gdyż na końcu bohater może dowiedzieć się że wszystko było kłamstwem i swoje katusze cierpiał nadaremno.
Albo... Już po wszystkim przypomnieć sobie że jego prawdziwa rodzina była wśród ofiar masowego mordu którego dopuścił się w przeszłości. Jego reakcja byłaby zależna od otrzymanego zakończenia.

Gdy pisałem o zniekształcaniu pamięci bohatera, miałem na myśli dwa czynniki bez których ten proces by się nie udał (i mówimy tu o czasach współczesnych):
1. Lek (narkotyk) otumania bohatera i czyni go podatnym na sugestie.
2. Psycholog wykorzystuje moment słabości gracza w czasie działania narkotyku i w trakcie specjalnych sesji wypełnia jego pamięć fałszywymi wspomnieniami, które zastępują prawdziwe.

Także by otrzymać zakończenie które opisałem w pkt. 5 można by albo nie zażyć leku (gdyż wtedy sesja będzie nieskuteczna), albo uszkodzić psychologa (gdyż wtedy sesja nigdy by się nie odbyła).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-16 12:25 przez Revlis.)
25-06-16 12:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS