Gothic - Zło Powraca
Aktualny czas: 28-04-26, 18:35 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] Gothic - Zło Powraca
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

RE: Gothic - Zło Powraca

Dialogi dosyć gothicowe, choć jest kilka błędów ortograficznych. Myślę, że mimo wszystko byłoby lepiej bez facesetów. Bardzo ładnie odtworzyłeś mapki, tylko gdy czasem idziemy do góry, perspektywa całkiem się zmienia. No i przez niektóre obiekty w domach można przechodzić.

Co do początku gry, to przydałby się opis klas przed wyborem, skoro gra każe nam wybrać taką która nam odpowiada.
A jeśli chodzi o system walki, to wilki są dziwnie ustawione i wyglądają na ogromne. A sama walka wydaje mi się jak na początek gry zbalansowana. Tylko niewiele można w sumie w tych walkach robić poza zwykłymi uderzeniami.

A co do zwiedzania, szkoda że z większością ludzi nie można porozmawiać chociaż trochę. smiles
Ogólnie wyszło lepiej niż myślałem i widać, że się jednak starasz. Tylko nie wiem, czy ta gra nie jest zbyt ambitna dla jednej osoby. Szczególnie z tyloma wyborami co do klas. Musiałaby być dosyć krótka i ciekawa.

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-07-17 13:44 przez Yoroiookami.)
19-07-17 13:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Gothic - Zło Powraca - Sharkingv2 - 11-04-17, 21:34
RE: Gothic - Zło Powraca - Yoroiookami - 19-07-17 13:43
RE: Gothic - Zło Powraca - Revlis - 01-10-17, 21:17
RE: Gothic - Zło Powraca - XBroX - 04-10-17, 11:44

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS