[High Fantasy Pack] - bieganie.
Aktualny czas: 29-07-26, 08:42 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[VXAce] [High Fantasy Pack] - bieganie.
Pokuta Offline
*

Liczba postów: 46

RE: [High Fantasy Pack] - bieganie.

Chyba nie ma po co... sam znalazłem rozwiązanie. Okazało się, że jednak nie ma tutaj charsetu biegania a tylko chodzenie. Youtuberzy, którzy robili te filmy nazwali to nazwą DLC "High Fantasy", ale ci sami twórcy wypuścili jeszcze jedno DLC High Fantasy pod tytułem "Main Characters" i tylko tam są animacje biegania. Jednym słowem: Chcesz bieganie? Zrób se sam albo kup DLC... do DLC.
Ale teraz najśmieszniejsze...
Ceny kolejnych DLC są o wiele droższe i coraz mniej zawierają. Np. mam High Fantasy 1 i 2. HF 1 zawiera postacie, twarze i portrety oraz multiframe charsety, ale w HF 2 stwierdzili już pewnie, że walić to i zrobili tylko twarze oraz podstawowe charsety. Chromolić już to bieganie, przeżyję, ale takiej fuszery jaką tutaj odwalono ze świecą szukać. W teorii wszystkie DLC mają być połączone, w praktyce każde kolejne jest coraz bardziej wykastrowane i albo robisz sobie coś sam (co jak dla mnie jest totalną parodią, jakbym miał za te kilka rzeczy zapłacić 8 dych i jeszcze sobie kombinować z dorabianiem samemu to bym odpuścił) albo zgadzasz się na miksowanie postaci i używanie tylko tych, których dopracowali twórcy.
Gdybym to kupił na wyprzedaży nawet za połowę ceny a nie w bundlu to bym żałował zakupu :P Trochę DLC do RPG Makera już kupiłem i trafiło się parę fuszerek, ale to (dzięki połączeniu pakietu w całość) kwalifikuje się chyba na pierwszy miejscu. A szkoda, bo niektóre postaci są naprawdę fajnie zrobione.
Sorry, że straciłem Twój czas, mogłem lepiej przejrzeć te charsety, swojego zresztą też masę straciłem :P

Temat raczej do zamknięcia.
08-12-17 18:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: [High Fantasy Pack] - bieganie. - Pokuta - 08-12-17 18:27

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS