https://s3.amazonaws.com/prodcartassets/...ty-dlc.zip direct download link od Lunarei z zagranicznego forum, bo coś wersja steamowa nie chce poprawnie działać. Jak tylko się ściągnie dorzucę intel, co dokładnie się w tym znajduje. waży 128MB.
Pobieżne omówienie ze strony Amela:
Cóż... nie spodziewałem się po tym niczego dobrego, i poza paroma wyjątkami paczka nie wyprowadziła mnie z błędu. Jest podzielona na Audio (pomijam, bo zwyczajnie mnie nie interesuje), Grafikę, Zasoby Member+, Skrypty, i zasoby od "Staffu" (które nie zawierają nic ciekawego więc również ominę ich omawianie).
W Grafice znajdziemy w większości mierne zasoby w stylu przeróbek rtp, elementów kreatora czy battlerów. Za to folder niejakiego Candacisa wydawał się zawierać całkiem znośne tilesety, które możecie znaleźć
tutaj.
Folder Member+: Jedyne co jest w miarę wartego ściągnięcia to presety od Celliany i Lunarei. Oprócz tego znajdziemy tam pojedyncze chibi-charsety rodem z DS'owej wersji programu, portrety, battlery (których jest dość mało więc dla zachowania "ciągłości" nie ma co ich używać raczej) oraz audio.
W skryptach znajdziemy... skrypty (szokujące doznanie, nie spodziewałem się tego) autorstwa następujących skrypterów (tyle powtórzeń w jednym zdaniu...): dekita, DoubleX, Vlue oraz Wavelenght.
Jak na moje lepiej znaleźć w necie pojedyncze materiały które wchodzą w skład tej paczki niż ją ściągać. To tyle.