Shards of Lestia ~Episode Zero~
Aktualny czas: 28-04-26, 19:45 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] Shards of Lestia ~Episode Zero~
Kaimi Offline
*

Liczba postów: 7

RE: Shards of Lestia ~Episode Zero~

Widzę projekt bazujący na serii Tales of, co mnie niezmiernie cieszy. Co prawda przeszedłem trzy gry na krzyż, ale było poważnie i śmiesznie zarazem. ;)

W Vesperię nie grałem, ale z tego co się orientuję, to Allen zdaje się być trochę bazowany na Yurim. Patrząc na opis Elin przypomina mi się Pascal z Graces, która uratowała mi tą grę zanim rzuciłem ją w cholerę, bo główny bohater okropnie zalatuje Cecilem z Final Fantasy IV jak dla mnie, a tego pana osobiście nie lubię.
Nie wiem czemu, ale oczekuję od Ruby by była "damą w opresji" jako, że nie potrafi walczyć. Już widzę te komentarze Allena za każdym razem, gdy ratuje Ruby: "Nauczyłabyś się walczyć chociaż kijem od mopa" albo "Już nawet chomik, by sobie lepiej poradził niż Ty." :P

Pytanie: czyżby system Skill Linking jest bazowany na systemie Linked Artes z Xilii? Jeśli tak to brzmi to obiecująco. ;) W Xilii 2 poprawili system i zawsze jakiś Linked Arte wyskakiwał, co prawda generyczny, jednak i tak pomocny.

Mam nadzieję, że lochy, które będą mieć w sobie łamigłówki (spodziewam się takich rzeczy po grze wzorowanej po serii Tales of a Shards of Lestia na taką wygląda; jeśli ich nie będzie: mała strata), to będą przynajmniej jakieś podpowiedzi.

Tak poza tym, to trzymam kciuki za rekrutację aktorów głosowych i powodzenie projektu.
13-01-15 22:20
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Shards of Lestia ~Episode Zero~ - Kaimi - 13-01-15 22:20

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS