Shards of Lestia ~Episode Zero~
Aktualny czas: 28-04-26, 17:11 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] Shards of Lestia ~Episode Zero~
Kryzz333 Offline
*

Liczba postów: 209

RE: Shards of Lestia ~Episode Zero~

Cytat:Miło z twojej strony, że musiałeś o tym napisać na obu forach

Cytat:Takie rzeczy widzimy, nie musicie nas na obu forach o tym notyfikować (innymi słowy jak napiszecie na jednym to na drugim nie musicie). Tak dla reszty ^_^

Ja to piszę do użytkowników, którzy może by się nie zorientowali, że dyskutowałem już w innym miejscu.

Cytat:bez większego uzasadnienia, w każdym razie nie wiem czy kogokolwiek to obchodzi czy tobie się to podoba, czy nie. To, że nasza gra nie trafia do twojego gustu, to nie znaczy że od razu musisz ją uznawać za "słabą",

No to może napiszę krótko i w jednym miejscu, żeby trudno było przeoczyć czy coś:
- jak dla mnie przeciętna fabuła (ale zaznaczam, że nie siedzę w jRPG to mogę ją źle odbierać)
- stylistyka typowego shounena (w fabule, grafice, animacji, muzyce i voiceactingu). Jako, że shouneny to niekoniecznie wyższa półka, to jest to według mnie wada.

Oczywiście może to się wielu podobać i przyznaję, że całkiem sporo osób tak pisze (ale nie wszyscy!)

Aż tak boli jak ktoś wyrazi opinię? Odnieście się do niej lub nie, a nie piszcie jakichś "bez większych uzasadnień".

Podoba mi się w grze przede wszystkim grafika i schludne wykonanie.

O mechanice nic nie da się powiedzieć bo niewiele o niej pisaliście.

Fin.
09-04-15 08:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Shards of Lestia ~Episode Zero~ - Kryzz333 - 09-04-15 08:50

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS