Sprowadzić niebo na dół
Aktualny czas: 20-06-25, 22:02 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] Sprowadzić niebo na dół
helio108 Offline
*

Liczba postów: 208

RE: Sprowadzić niebo na dół

Yoroiookami napisał(a):Przydałby się choćby jeden przedmiot leczniczy na sam początek.
Niee Yoro nie szukajmy dziury w całym! Jest super.
Yoroiookami napisał(a):Mapki mają swój urok,
Nie da się nie zgodzić, mapy wymiatają!
Yoroiookami napisał(a):postaci wydają się być barwne
Zgadzam się ale dialogi mi nie pasują, jakieś takie zbyt wyreżyserowane. No i dowcipy bohatera psuły trochę klimat - za dużo ich było.
Yoroiookami napisał(a):Kobieta pyta nas o imię, a potem mówi nam że jedyne czym dysponowała przy szukaniu nas było nasze imię? Chyba, że coś niedoczytałem.
Ona pytała nas o imię by sprawdzić czy je pamiętamy a nie po to by je poznać. YORO POBUDKA :D

MARCUS :D
24-09-15 14:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Bad Request Offline
*

Liczba postów: 30

Cieszę się (i nie cieszę się), że udało się wykryć już parę błędów. Jestem również zadowolony, że większośći z Was system walki i mapy odpowiadają. Pozostaje mi pracować dalej.
24-09-15 19:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Bad Request Offline
*

Pytanie: czy coś poprawić? Co poprawić? Co usunąć? Krytyka jest dla mnie ważna.
30-09-15 12:36
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

Po takim krótkim demie raczej trudno powiedzieć. :ehe: No ale na przykład to, że przeciwnicy unoszeni w powietrzu dalej potrafią unikać, albo że uderzenia bez żadnej broni zawsze chybiają. No i sama walka polega trochę na szczęściu na samym początku. Bez żadnych itemków leczniczych ani 'tankowania', możemy tylko patrzeć jak postaci umierają. Najgorzej w sumie ma operator, bo jako support nic nie stoi na drodze, żeby jej spuścić soczysty...wpiernicz. :co:
Takie moje zdanie przynajmniej.

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
30-09-15 13:27
"Pomógł" przyznał(a):
Bad Request Offline
*

Tak, uniesieni przeciwnicy nie powinni unikać ataków. Co do papierowatości operatora to jest ona jak najbardziej zamierzona, niemniej postaram się trochę to zbalansować. No i mam w planach wypuścić większe demo jako, że niedługo będę miał praktyki (więcej wolnego czasu).
30-09-15 16:39
"Pomógł" przyznał(a):
Amelanduil Offline
*

Liczba postów: 303

(30-09-15 13:27)Yoroiookami napisał(a):  No i sama walka polega trochę na szczęściu na samym początku. Bez żadnych itemków leczniczych ani 'tankowania', możemy tylko patrzeć jak postaci umierają.
Bo grać trzeba umieć :P
Dla mnie na przykład walka jest za prosta. Z powodu błędu daleko w demie co prawda nie doszedłem, a w związku ze zmianą lokum troszkę słabo u mnie z netem, to nie wiem czy na bossach sytuacja wygląda inaczej.
30-09-15 18:06
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

(30-09-15 18:06)Amelanduil napisał(a):  
(30-09-15 13:27)Yoroiookami napisał(a):  No i sama walka polega trochę na szczęściu na samym początku. Bez żadnych itemków leczniczych ani 'tankowania', możemy tylko patrzeć jak postaci umierają.
Bo grać trzeba umieć :P
Dla mnie na przykład walka jest za prosta. Z powodu błędu daleko w demie co prawda nie doszedłem, a w związku ze zmianą lokum troszkę słabo u mnie z netem, to nie wiem czy na bossach sytuacja wygląda inaczej.
Meh. Zwyczajnie brakuje mi opcji.

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
30-09-15 18:27
"Pomógł" przyznał(a):
HaxoTV Offline
*

Liczba postów: 92

Gra zapowiada się bardzo fajnie, aczkolwiek nie jestem zwolennikiem używania makerowej grafiki, gdyż moim zdaniem, ale zaznaczam, ze jest ono tylko moje skromne, się już nudzi ciągle ten sam makerowy styl.

Spoiler: (Otwórz)
02-12-15 15:11
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS