System RPG VXAce - Sekta
Aktualny czas: 28-04-26, 18:20 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] System RPG VXAce - Sekta
Cairax Offline
*

Liczba postów: 5

RE: System RPG VXAce - Sekta

Ello !! Dla mnie gra wymiata przede wszystkim dlatego że gra odzwierciedla nasze prawdziwe sesje eR Pe Gowe moja postać Craav tez jest do wyboru i chciałbym was namówić żeby wybierać go do drużyny podexpić wtedy w czasie walki załączyć mu zew geldwais i zabijać bossow (tutaj chcę wtrącić że dla Craava tak ważne są fragi że twórcy specjalnie dla niego utworzyli taka statystykę frag zalicza się tej postaci która dobija wroga na K O, zreszta fragi jak zobaczycie lub widzieliście nie tylko są sucha statystyka oczywiście ich duża ilość jest potrzebna a do czego ?? niespodzianka hyhyh). W drużynie tez jest ważna moja kochana Rasha czyli Traisa Nilimith (związek poza grą w rilu Cairax & Rasha hehehe) ona jest najszybsza więc świtnie unika ciosów (może i najsłabsza) więc zamiast walczyć podaje przedmioty innym na początku rundy uzdrawia życie i mane innym więc nie żałujcie na elixiry wtedy można grę przejść bez ubijania potworów czyli w plaecaku radar ustawić można wtedy aby na planszy nie było losowych walk YORO (pzdr). Wspomne że byłem testerem gry i głównie dzięki mnie Rasha i Riku nie zostają w efekcie rozpikselizowane bo na początku poziom trudności szybkości trafiania w strzałki itp (cos jak Stukoczące Kopytka)... Ja na laptopie nie potrafiłem przejść tego momentu więc jest ustawione jak dla ludzi bezpalczastych. Zdaje sobie sprawe że, dla nas tzn dla ludzi z systemu których odzwierciedlone są postacie dialogi kupe żartów i sytuacji są żywcem wzięte z rzeczywistości to wszystko jest zrozumiałe a dla osób które nie znają postaci jest trudniej zrozumieć sens wydających się bezsensu nielogicznych dialogów i zdarzeń... myślę jednak że charaktery postaci są przedstawione tak że każdy może poznać charakter postaci właśnie dużo bardziej niż w innych częściach systemu ... gra jest bardzo fabularna patrzę np na Pustkowia tam walka była dużo ważniejsza więc po raz kolejny Tag Teamy zaskakują nowym powiewem świeżości... naprawdę jest to pozycja konieczna do zagrania dla fana gier RPG jeszcze odezwę się w tym temacie... służę również pomocą co do gry w tym temacie i na priv ZAPRASZAM DO GRANIA
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-14 21:18 przez Cairax.)
15-06-14 21:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: System RPG VXAce - Sekta - SaE - 28-05-13, 11:15
RE: System RPG VXAce - Sekta - SaE - 28-05-13, 12:19
RE: System RPG VXAce - Sekta - SaE - 10-06-14, 23:01
RE: System RPG VXAce - Sekta - Cairax - 15-06-14 21:01
Puzzle! - AlmostNoRuby - 23-10-16, 11:39

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS