System RPG VXAce - Sekta
Aktualny czas: 14-10-24, 19:26 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] System RPG VXAce - Sekta
Nhadala Offline
*

Liczba postów: 3

RE: System RPG VXAce - Sekta

No i przyszła kolej na mnie razz - SeI nie wierzyłeś to pora uwierzyć - po wielu tygodniach walki z labiryntem i brakiem czasu nadeszła wiekopomna chiła by przeczytać, że ukończyłam grę biggrin Jak wiadomo jestem stała w uczuciach i wiedziałam, że i w tym zadaniu sobie poradzicie biggrin No cóż powinnam strzelać fochy za zbyt krótką grę (nie zdążyłam zmaksować postaci), jak i zbyt słabych przeciwników na mój upór, ale pomysł z układanką bardzo mi się podobał (choć zostały mi 3 elementy do zdobycia, ale nie martwcie się wiem -chyba- gdzie są, za wcześnie na wyspę poleciałam) i nawet nie dlatego, że podobną musiałam rozwiązać w Oryginalnym Systemie, ale sam fakt, że uwielbiam patrzeć jak się nabijają z mojej postaci biggrin (mojego gracza dla wtajemniczonychwink) Ten humor jest oryginalny, a sam wygląd Riku - cóż wygląda mi na prostytutkę po dość ciężkiej nocy, ale cóż Kocham ją nawet wtedy. Fabuła i gagi boskie biggrin Cóż chcę więcej i mam nadzieje, że w najbliższej przyszłości dacie mi jeszcze pograć razz Podsumowując gra jak zawsze świetna - i nawet bez Riku byłaby taka, choć już nie tak zabawna -, bo gdzie podziałyby się te brawa - oby tak dalej, czekam na drugą część i jeszcze więcej innych Tagoskich produkcji. Może kiedyś ja wam pomogę (jakbyście portzebowali drzwi do Hadesu to wiece gdzie mnie szukać) Pozdro.

[Obrazek: sygnasys.png]
[Obrazek: userbar_rikku.png]
28-09-14 11:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Heisenberg Offline
*

Liczba postów: 1

Witam, mam problem z pokonaniem jednego labiryntu, mianowicie:
http://screenshooter.net/100080326/tovdgyn

Od ponad dwóch godzin się z nim męczę, idę cały czas na samą górę i przenosi mnie non stop na dół, nie wiem czy trzeba iść jakąś wyznaczoną trasą tam czy jest jakieś ukryte przejście, a może mam kolejne kilka godzin iść tą samą drogą w kółko? Bardzo bym prosił o pomoc.

ps. Tabliczki czytałem, niewiele mi pomogły
01-11-14 11:45
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

(01-11-14 11:45)Heisenberg napisał(a):  Witam, mam problem z pokonaniem jednego labiryntu, mianowicie:
http://screenshooter.net/100080326/tovdgyn

Od ponad dwóch godzin się z nim męczę, idę cały czas na samą górę i przenosi mnie non stop na dół, nie wiem czy trzeba iść jakąś wyznaczoną trasą tam czy jest jakieś ukryte przejście, a może mam kolejne kilka godzin iść tą samą drogą w kółko? Bardzo bym prosił o pomoc.

ps. Tabliczki czytałem, niewiele mi pomogły
Miałem ten sam problem. Trzydziesta pierwsza próba okazała się pomyślna. :klaszcze:
Mam wrażenie, że coś jest tam dziwnie ustawione. :co:

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
01-11-14 12:50
"Pomógł" przyznał(a):
Lartarin Offline
*

Liczba postów: 147

Heisenberg napisał(a):ps. Tabliczki czytałem, niewiele mi pomogły
A powinny... Kiedy kolejny raz pojawisz się na dole labiryntu, podejdź do tabliczki i zastosuj się do "wskazówki". Czynność powtarzalna przy każdej tabliczce razz

Yoroiookami napisał(a):Mam wrażenie, że coś jest tam dziwnie ustawione. :co:
Zapewniam, że wszystko jest okej :lartarin:
01-11-14 16:00
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a): Heisenberg
eybrey Offline
*

Liczba postów: 3

zdjięcia z planu sąXD kto mi zapierniczył gazete XD

jaki klawisz na menu ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-10-15 13:54 przez eybrey.)
21-10-15 13:13
"Pomógł" przyznał(a):
Sunshine Offline
*

Liczba postów: 38

Zebrałam wszystkie puzzle, i co mi z tego? Ktoś wie?
19-04-16 18:34
"Pomógł" przyznał(a):
AlmostNoRuby Offline
*

Liczba postów: 174

zarowa Puzzle!

Cytat:Napisane przez Sunshine - 19-04-16 18:34
Zebrałam wszystkie puzzle, i co mi z tego? Ktoś wie?
Mogłaś stoczyć walkę z tym stworem, Mgzcośtamlesem, sam nie pamiętam jak on się nazywał wink
Labirynt da się przejść wink,sam szukałem jakiś magicznych przejść przez godzinę jak za pierwszym razem przechodziłem planszę. Jakoś udało się przejść.
A, i co do puzzli.
W związku z tym, że za wstawianie linków dostałem bana (żadnych wirusów tam nie było :roll: ), wymienię tutaj gdzie poznajdywałem te wszystkie puzzle (uuu, trochę z tym roboty było)
Spoiler: (Otwórz)
A, i tak na koniec. Jak ustawiacie, jakąś trawkę, kwiatki czy coś z możliwością chodzenia po nich przy brzegu skały (w RMVX Ace, rzecz jasna), to będzie to traktowane jako drabina i będzie można się wdrapać. Chodzenie po wzgórzach jest naprawdę miłym zajęciem. 8-)

[Obrazek: userbar1.png]
23-10-16 11:39
"Pomógł" przyznał(a):
Lartarin Offline
*

Liczba postów: 147

Download Bezpośredni odświeżony!
Nie wiedzieć czemu, stare pliki wyparowały ^@^
10-03-17 18:57
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS