Zmienna
Aktualny czas: 19-10-21, 13:45 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja


Odpowiedz 
[VXAce] Zmienna
Sharkingv2 Offline
*


Liczba postów: 76
Dołączył: 29-03-17

Pomógł: 0



Post: #1
wykrzyknik Zmienna

Witam wszystkich!
Wie ktoś może jak zrobić tak, żeby podczas zdobywania poziomu przez naszą postać zmieniała się zmienna? W sensie postać zdobywa poziom i powiedzmy, zmienna X + 3 czy cos w takim sensie.
06-08-21 06:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*


Liczba postów: 976
Dołączył: 01-05-13

Pomógł: 134



Post: #2
RE: Zmienna

Prosto z Kabelka:
[Obrazek: u0H4Qgl.png]

Tam gdzie masz animację i resztę możesz sobie dodawać do tej swojej zmiennej. :ahoy:

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
06-08-21 18:39
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a): Sharkingv2
Sharkingv2 Offline
*


Liczba postów: 76
Dołączył: 29-03-17

Pomógł: 0



Post: #3
RE: Zmienna

Yoroiookami napisał(a):Prosto z Kabelka:
[Obrazek: u0H4Qgl.png]

Tam gdzie masz animację i resztę możesz sobie dodawać do tej swojej zmiennej. :ahoy:
Dzięki wielkie!

Edit: Nvm! Już wszystko ogarnięte haha
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-08-21 21:45 przez Sharkingv2.)
06-08-21 21:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
Powered By MyBB. © 2013 MyBB Group. All Rights Reserved.
Skórka by Ayene.